Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του ΝικηφόρουΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, οι οποίοι όχι μόνο θα είναι ξανά μαζί, αλλά θα παντρευτούν για δεύτερη φορά, ενώ όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV 24 θα αποκτήσουν μαζί ένα παιδί!

Όπως ήδη βλέπουμε και ο καθένας μπορεί να καταλάβει, ο Νικηφόρος δεν θέλει να κρατήσει τον αρραβώνα του με τη Ρένα, αλλά έρχεται σε δύσκολη θέση στο να βάλει τέλος σ’ αυτόν τον δεσμό. Όμως, όταν πλέον παίρνει τη μεγάλη απόφαση και είναι έτοιμος να πει το οριστικό “αντίο”, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Πριν προλάβει να μιλήσει με τη Ρένα, έχει συνάντηση με τον Μόρτζο, ο οποίος του αποκαλύπτει πως του μένει λίγος χρόνος ζωής καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε. Ωστόσο, σε λίγο καιρό θα έχουμε και έναν θάνατο.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Γι’ αυτό και του ζητάει να επισπεύσουν τον γάμο με τη Ρένα ώστε να προλάβει να τη δει νύφη! Ο Νικηφόρος βρίσκεται και εγκλωβισμένος στα “θέλω” του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με τη πρόταση του Δούκα, να τους παραχωρήσει την περιουσία του και αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδερφές Σταμίρη πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Το μεγάλο δίλημμα του MEGA για τη σειρά

Κάποιες μέρες μετά, σε μια ακόμα συνάντησή τους, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παρασύρονται από τα συναισθήματά τους και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά από τον χωρισμό τους! Το πάθος και ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι δεν έφυγε ποτέ!

Στο μεταξύ, η Ρένα χρειάζεται τον Νικηφόρο στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει με τον χαμό του πατέρα της και τον ψάχνει παντού! Οταν αργότερα εκείνος μαθαίνει τι έχει συμβεί νιώθει τύψεις τόσο απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του όσο και στην πρώην σύζυγό του, καθώς ένας χωρισμός τώρα θα διέλυε τη Ρένα.

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της, τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο με τον Κωνσταντή δε θα μπορεί να μένει μαζί με το Σέργιο, ενώ η Ασημίνα τους ομολογεί πως κοιμήθηκε με το Νικηφόρο.

Ηταν στον πρώτο ακόμα κύκλο που η Ασημίνα μάθαινε σοκαρισμένη πως εξαιτίας μιας φλεγμονής που είχε τότε, και είχε προχωρήσει αρκετά είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσκολίες στο να κάνει παιδί!

Η κοπέλα εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης, ενώ ο κόσμος της όλος, γύρισε τούμπα όταν έμαθε πως η αδελφή της περίμενε παιδί από τον άντρα της

Θυμάστε όλοι τότε πως οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και μόνο το μίσος κυριαρχούσε στο μυαλό της Ασημίνας, ενώ έφτασε στο σημείο να προσποιηθεί την έγκυο για να πάρει μετά και να μεγαλώσει σαν δικό της παιδί τον Σέργιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Νέο trailer: Η λύτρωση για κάποιους, δεν θα έρθει ποτέ

Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν Ασημίνα και Δρόσω έφτιαξαν τις σχέσεις τους, αλλά η αποκάλυψη πως οι αδελφές Σταμίρη ήταν αυτές που δολοφόνησαν τον Σέργιο Σεβαστό, διέλυσε οριστικά τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι τα βρήκε μεν εξωδικαστικά, αλλά από την άλλη προχώρησαν και το διαζύγιο που κανείς από τους δύο δεν το ήθελε.

Στην τρίτη σεζόν τους είδαμε απρόθυμους να προχωράνε τη ζωή τους κάνοντας άλλες σχέσεις, αλλά φαίνεται πως ο δεσμός που τους ενώνει είναι τόσο δυνατός που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί, ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ως εκ θαύματος η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος! Αλλωστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *