Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια Στάθης και Αρετή για την περιουσία

Μετά τη δίκη του Φίλιππου, σειρά στα δικαστήρια θα πάρουν και οι Καπερνάροι. Ο Στάθης και η Αρετή θα οδηγηθούν ένα βήμα πριν από το δικαστήριο της Μάνης, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον, στην γη της ελιάς.  Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια Στάθης και Αρετή για την περιουσία

Η Αρετή, μετά τη στάση που κράτησε ο Στάθης στη δίκη, αλλά και εξαιτίας της νέας εξωσυζυγικής σχέσης που σύναψε, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα. Πλέον, δε θέλει να τον κάνει δικό της, αλλά να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία ο Στάθης με την επίθεση στην Εύα

Ο Στάθης, εξοργισμένος από την στάση της, αποφεύγει να την πλησιάζει. Μένει στον Ιάκωβο, προσπαθώντας να διορθώσει την κατάσταση από… μακριά! Η Αρετή, έχοντας σκοπό να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αποφασίζει να τον χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο: Στα χωράφια τους!

 

Μετά από έναν έντονο καυγά, του ξεκαθαρίζει πως δε θα του αφήσει δεκάρα. Θα τρέξει το διαζύγιο αυτό νομικά, αφήνοντάς τον απένταρο στο δρόμο, δίχως μέλλον, δίχως χρήματα! Ο Στάθης και η Αρετή πιάνονται στα χέρια στην γη της ελιάς, με τις εντάσεις αυτές να τους οδηγούν σύντομα στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί

Η Αρετή και ο Στέφανος έχουν γίνει μία γροθιά και παλεύουν απέναντι σε Στάθη και Βασιλική. Το σπίτι αυτό έχει χωριστεί στα δύο, με αποτέλεσμα ένας νέος πόλεμος να ξεσπά στα επόμενα επεισόδια. Θα καταφέρει ο Στάθης να κρατήσει τις ισορροπίες; Η Αρετή δείχνει για ακόμη μια φορά την Μανιάτισσα που κρύβει μέσα της.  Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια Στάθης και Αρετή για την περιουσία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *