Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένα παιχνίδι που δε θα βγει σε καλό… Ο Αποστόλης φλερτάρει με μία νέα εργάτρια στους ελαιώνες των Βρεττάκων, προκαλώντας σάλο, στην γη της ελιάς. Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Αν και παράφορα ερωτευμένος με την Ευτυχία, ο χαρακτήρας αυτός φέρνει την ανατροπή με τον πιο περίεργο τρόπο. Μία νεαρή κοπέλα πιάνει δουλειά στους Βρεττάκους, ύστερα από την παραίτηση της Άννας και του Λεωνίδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σφοδρή σύγκρουση για Μάνο και Κωνσταντίνο

Ο Αποστόλης, στην αρχή προσπαθεί να βοηθήσει τη νεαρή εργάτρια να προσαρμοστεί, αργότερα, όμως, εκμεταλλεύεται την κατάσταση, προκαλώντας την ζήλια της Ευτυχίας, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Πράγματι, η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο αγαπημένος της γλυκοκοιτάζει την κοπέλα κι εξοργίζεται. Ο Αποστόλης βλέπει με τα μάτια του την Ευτυχία να ζηλεύει και θεωρεί πως αυτή είναι η ευκαιρία να της αποδείξει τι… χάνει!

Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει το έντονο φλερτ, με τη νεαρή εργάτρια να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει. Ο Αποστόλης την χρησιμοποιεί για να την “φέρει” στην Ευτυχία, χωρίς να συνειδητοποιεί πως αυτό μόνο κακό κάνει στη σχέση τους… Όλα κρέμονται από μία κλωστή και το ζευγάρι διχάζεται. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος Spoiler: Εξοργισμένος ο Πρόδρομος με τον Αρσένιο

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *