Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; Η ημερομηνία

 

Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; Η ημερομηνία

Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; Η ημερομηνία

 

Την Δευτέρα 15 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα μυστικά και τις πράξεις τους.

Όπως διαβάζουμε στο Mytv, οι Λασκαραίοι και συγκεκριμένα ο Μάρκος, ο Μιχαήλ και ο Αντρέι συσπειρώνονται, ανασυγκροτούνται και είναι έτοιμοι να επιτεθούν στους Γερακάρηδες για να πάρουν πίσω όσα τους ανήκουν.Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; Η ημερομηνία

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντώνης θυμάται τα πάντα και ορκίζεται εκδίκηση

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει την Θεοφανώ, όμως όλα ανατρέπονται από την ίδια, μιας και θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας της και να εκδικηθεί την Κυπριανή. Έτσι, οι πύργοι των Λασκαραίαων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα και η ώρα της μεγάλης μάχης φτάνει.

Γερακάρηδες και Λασκαραίοι γίνονται σύμμαχοι και εχθροί και κάποιοι στηρίζουν τους πρώτους και άλλοι τους δεύτερους, ωστόσο κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι την τελική επικράτηση. ο καλό και το κακό θα συγκρουστούν με ολέθριες συνέπειες και για τις δύο πλευρές.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

Η επόμενη μέρα θα είναι όμως μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Αναντίρρητα λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας θα είναι καθηλωτικό!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *