Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένα παιχνίδι που δε θα βγει σε καλό… Ο Αποστόλης φλερτάρει με μία νέα εργάτρια στους ελαιώνες των Βρεττάκων, προκαλώντας σάλο, στην γη της ελιάς. Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Αν και παράφορα ερωτευμένος με την Ευτυχία, ο χαρακτήρας αυτός φέρνει την ανατροπή με τον πιο περίεργο τρόπο. Μία νεαρή κοπέλα πιάνει δουλειά στους Βρεττάκους, ύστερα από την παραίτηση της Άννας και του Λεωνίδα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες spoiler: Όλα αλλάζουν! Ο Μελέτης ερωτεύεται την κόρη του Ακύλα!

Ο Αποστόλης, στην αρχή προσπαθεί να βοηθήσει τη νεαρή εργάτρια να προσαρμοστεί, αργότερα, όμως, εκμεταλλεύεται την κατάσταση, προκαλώντας την ζήλια της Ευτυχίας, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Πράγματι, η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο αγαπημένος της γλυκοκοιτάζει την κοπέλα κι εξοργίζεται. Ο Αποστόλης βλέπει με τα μάτια του την Ευτυχία να ζηλεύει και θεωρεί πως αυτή είναι η ευκαιρία να της αποδείξει τι… χάνει!

Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει το έντονο φλερτ, με τη νεαρή εργάτρια να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει. Ο Αποστόλης την χρησιμοποιεί για να την “φέρει” στην Ευτυχία, χωρίς να συνειδητοποιεί πως αυτό μόνο κακό κάνει στη σχέση τους… Όλα κρέμονται από μία κλωστή και το ζευγάρι διχάζεται. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης φλερτάρει με νέα εργάτρια στους ελαιώνες

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Άγγελος φωνάζει σε όλο το χωριό: «Είμαι Βρουλάκης»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση