Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Άγριο ξύλο θα σημειωθεί στη Μάνη, ανάμεσα σε δύο εξοργισμένους πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς. Δύο χαρακτήρες θα πιαστούν στα χέρια, με τον έλεγχο να χάνεται. Κανείς δε μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του. Ποιοι ξεσπούν τόσο έντονα και ποιες θα είναι οι συνέπειες; Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Στέφανος και ο Φίλιππος βρίσκονται στα μαχαίρια. Η Βασιλική είναι στη μέση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ηρεμήσει την οικογένειά της, όμως είναι μάταιο. Ο Στέφανος, όχι μόνο έχει γυρίσει την πλάτη στην αδελφή του, αλλά εξοργίζεται κιόλας μαζί της, κάθε φορά που αυτή κάνει κίνηση να τον ηρεμήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου

Ένα έντονο ξέσπασμα θα είναι αρκετό, για να ταρακουνήσει τον Φίλιππο. Έξαλλος ο νεαρός Στεφανέας, θα πάει να ζητήσει λογαριασμό από τον Στέφανο, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη σύζυγό του.

Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Ο Στέφανος θα θυμώσει πολύ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιάνονται στα χέρια. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, με τον Στέφανο να χτυπάει πάρα πολύ άσχημα τον Φίλιππο. Το άγριο αυτό ξύλο θα γίνει αντιληπτό σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα οι Καπερνάροι να κινδυνεύουν, στην γη της ελιάς. Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι φεύγει και η Θεοφανώ μένει μόνη

Η Αρετή και ο Στάθης θα φυγαδεύσουν τον γιο τους, για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Ο Φίλιππος, γεμάτος αίματα, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, για να μην επιβαρύνει περισσότερο τη θέση του στη δίκη. Στο μεταξύ, η Βασιλική έχει πάρει την απόφασή της, κλείνοντας κάθε πόρτα στους γονείς της..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *