Σασμός: Θα κρατήσει η φιλία της Μαρίνας και της Δέσποινας;

Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα παραμείνουν φίλες ως το τέλος η Δέσποινα και η Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Δύο γυναίκες που γνωρίστηκαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες κι έγιναν μία γροθιά, ενώνοντας τον πόνο της απώλειας…  Σασμός: Θα κρατήσει η φιλία της Μαρίνας και της Δέσποινας;

Πράγματι, η Μαρίνα δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Κρήτη. Βλέπει την κόρη της να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, μαζεύοντας ένα προς ένα τα κομμάτια της. Χαίρεται πολύ που την βλέπει να προχωρά, παρόλο που την πονά η απομάκρυνσή της από τον τόπο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Πρεμιέρα σήμερα: Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός

Η Δέσποινα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην Μαρίνα, δείχνοντάς της πως μπορούν να γίνουν μία δεμένη οικογένεια, στη σειρά Σασμός. Η Γιάννα Ζιάννη μίλησε στην Μαρία Ανδρέου και στο περιοδικό 7 Μέρες TV, για αυτή την τόσο δυνατή φιλία. Θα κρατήσει ως το τέλος; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; Η ηθοποιός απαντά:

«Η Δέσποινα και η Μαρίνα θα πλησιάσουν πολύ η μία την άλλη και θα γίνουν οικογένεια, καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ θα έρθουν πολύ κοντά. Οι δυο τους θα έχουν μία ήρεμη σχέση, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Μακάρι να προχωρήσουν μαζί. Αυτή την εξέλιξη επιθυμώ ως τηλεθεατής, γιατί έτσι λειτουργώ με αυτή την σειρά, τη βλέπω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης Χάνει Τη Γη Κάτω Από Τα Πόδια Του – Μαθαίνει Ότι Η Στέλλα Είναι Έγκυος

»Είναι η τηλεοπτική μου επιλογή. Σήμερα που δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και τρέχουμε να προλάβουμε διάφορες δουλειές, ο Σασμός είναι καλή ψυχαγωγία και περνάω όμορφα βλέποντάς τον. Αλλά και στα γυρίσματα είναι όλα πολύ δημιουργικά. Το καστ με το οποίο συνεργάζομαι είναι πραγματική ευτυχία, είμαι πολύ τυχερή».  Σασμός: Θα κρατήσει η φιλία της Μαρίνας και της Δέσποινας;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *