Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο θερμοκήπιο – Λεωνίδας και Άννα στα μαχαίρια;

Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο θερμοκήπιο – Λεωνίδας και Άννα στα μαχαίρια;

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, καλεσμένος στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα”, μίλησε για την γη της ελιάς, για το θερμοκήπιο που έχουν ο Λεωνίδας και η Άννα, καθώς και για τις ανατροπές που ακολουθούν στην αγαπημένη μας σειρά.  Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο θερμοκήπιο – Λεωνίδας και Άννα στα μαχαίρια;

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις που πλησιάζει, είναι η δίκη του Φίλιππου, η οποία θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο Λεωνίδας θα παρευρεθεί στη δικαστική αίθουσα, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο τις ημέρες της δίκης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: «Σε μία ώρα θα είμαι στο τμήμα, θα σου πω όλη την αλήθεια»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης δήλωσε πως ο ρόλος αυτός ήρθε μέσα από τα Social Media. Ο ίδιος ήταν διαδικτυακός φίλος με τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος και τον προσέγγισε για τη σειρά, δίνοντάς του αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Όπως περιέγραψε, στα γυρίσματα είναι όλοι σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Σχετικά με το θερμοκήπιο που άνοιξαν η Άννα και ο Λεωνίδας, τα πρώτα προβλήματα δε θα αργήσουν να εμφανιστούν, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι, καθώς δουλειά και έρωτας δύσκολα συνδυάζονται μαζί. Οι πρώτες δυσκολίες θα είναι οικονομικές, καθώς έχουν προσλάβει γεωπόνο, χωρίς κάποιο δυνατό εισόδημα. Η εργασία τους στους Βρεττάκους αποτελεί παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καλεί για φαγητό τον Δημοσθένη

Οι συγκρούσεις θα δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση στους δύο αγαπημένους χαρακτήρες. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να επιβιώσει ή ο Αποστόλης θα βγει σωστός; Μήπως το θερμοκήπιο αυτό δεν ήταν καλή ιδέα; Όλα ανατρέπονται ξανά!  Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο θερμοκήπιο – Λεωνίδας και Άννα στα μαχαίρια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *