Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεγράφει Βασιλική και Στάθη μετά τη δίκη

Οι Καπερνάροι διχάζονται. Μετά τη δίκη, ο Στάθης και η Βασιλική αποτελούν παρελθόν για την Αρετή, στην γη της ελιάς. Με μεγάλη ευκολία, παίρνει την απόφαση να διαγράψει οριστικά από τη ζωή της, τόσο τον σύζυγό της, όσο και την ίδια της την κόρη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Στάθης καταθέτει υπέρ του γιου του, διατηρώντας, όμως, το σεβασμό του απέναντι στην κόρη του. Ενώ η Αρετή καταρρέει μπροστά στους ενόρκους, φωνάζοντας φονιά τον Φίλιππο, ο Στάθης είναι ψύχραιμος, αφήνοντας τη δικαιοσύνη να αποφασίσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Αυτό βγάζει την Αρετή εκτός εαυτού! Μαζί με τον Στέφανο, αντιλαμβάνεται πως κόρη και σύζυγος έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον γιο της. Μάλιστα, ο Στάθης συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος με την Εύα στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα κουτσομπολιά για τη σχέση τους να διαδίδονται.

Η Αρετή είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την παράνοια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ανακοινώνει στον Στέφανο πως από εδώ και στο εξής δεν έχει ούτε κόρη, ούτε σύζυγο! Πετάει τον Στάθη στο δρόμο, αφού επιτεθεί στην Εύα και ενημερώνει την Βασιλική πως δε θέλει καμία σχέση μαζί της!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η σειρά γίνεται πιο “άγρια” – Οι επόμενες εξελίξεις!

Ο Στέφανος μένει στο πλάι της σιωπηλός. Μπορεί οι δικαστές να έκριναν ένοχο τον Φίλιππο, όμως η δικαίωση δεν έχει έρθει για τους Καπερνάρους. Μάνα και γιος αισθάνονται προδομένοι από την ίδια τους την οικογένεια… Η Αρετή απομακρύνεται από τη Βασιλική με βαριά καρδιά, την ίδια στιγμή που ο Στάθης αναζητά στέγη αλλού, στην γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση