Σασμός Spoiler: Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή

Σασμός Spoiler: Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή

Το παρελθόν του Στεφανή έρχεται στο φως και τίποτα δεν είναι το ίδιο ξανά, στη σειρά Σασμός. Μετά την ψεύτικη ομολογία του Αμερικάνου για τον φόνο που δε διέπραξε, ο Μαθιός αναζητά στοιχεία από το παρελθόν του ξαδέλφου του. Θέλει να μάθει που ήταν μπλεγμένος και γιατί το όνομά του συνδέθηκε με το όνομα του Αμερικάνου…  Σασμός Spoiler: Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή

Σε αυτό το σχέδιο τον βοηθά σημαντικά ο Καραπάνος και οι γνωριμίες του. Ο Μαθιός τον επισκέπτεται στη φυλακή και του ζητάει να βάλει τα μέσα που διαθέτει, για να ξετρυπώσει πτυχές του Στεφανή που δε γνώριζε κανείς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο διοικητής Πάνος Σταματίου αυτοκτονεί

Πράγματι, ο Στεφανής δεν ήταν αυτός που γνώριζαν όλοι. Ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, δρούσε για τη μαφία και το όνομά του συνδέθηκε με αρκετά εγκλήματα. Ο Μαθιός ανακαλύπτει, με τη βοήθεια του Καραπάνου, πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα.

Όταν η Βασιλική μαθαίνει το παρελθόν του Στεφανή, καταρρέει στη σειρά Σασμός. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της έκρυβε τόσο καλά την παράλληλη ζωή του. Η ερωμένη του η Άσπα δεν ήταν τίποτα, μπροστά σε όσα είχε διαπράξει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Την αλήθεια δε θα αργήσει να μάθει και ο Νικηφόρος. Ο νεαρός είχε στο μυαλό του τον πατέρα του ως ήρωα. Μόλις μάθει όλα όσα είχε κάνει, θα πέσει από τα σύννεφα. Πλέον, κανείς δε λυπάται που ο Στεφανής Σταματάκης πέθανε. Τα λάθη του ήταν πολλά. Μάλιστα, είναι πιθανό πως εάν ζούσε, κάποιος αργότερα θα τον δολοφονούσε…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση