Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει απόπειρα αυτοκτονίαςΈνα επεισόδιο γεμάτο από ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις 21:00 στην Γη της Ελιάς. Ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν μόνιμα στην Μάνη ενώ στο σπίτι των Καπερνάρων επικρατεί για ακόμα μια φορά αναστάτωση. Η Αρετή απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, παίρνοντας χάπια. Τι την οδήγησε σε αυτή την παράτολμη κίνηση;

Τι θα δούμε απόψε 24/1 στην Γη της Ελιάς;

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο

Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός.

Τέλος, η Αρετή απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς κάνει απόπειρα αυτοκτονίας καθώς ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της όμως δεν τα καταφέρνει και κάνει μια παράτολμη πράξη που μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα φοβάται για την υγεία του Ντίνου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *