Σασμός: Ο Αστέρης πηγαίνει στα Γιάννενα και διαλύει τον γάμο

Ο Αστέρης, με την βοήθεια της Σεμίνας, αποφυλακίζεται στη σειρά Σασμός και τρέχει αμέσως στα Γιάννενα. Με το όνομά του να έχει αποκατασταθεί και τους ενόρκους να τον δικαιώνουν ομόφωνα για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να πείσει και την αγαπημένη του. Σασμός: Ο Αστέρης πηγαίνει στα Γιάννενα και διαλύει τον γάμο

Σασμός Spoiler: Κατάθεση φωτιά ανατρέπει τη δίκη του Αστέρη

Μετά τη δίκη, η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα, στο πλευρό του Σταύρου. Οι δυο τους ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, με την σχέση τους να έχει επισημοποιηθεί. Ο Σταύρος είναι τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ και διατεθειμένος να παλέψει για εκείνη, με κάθε κόστος.

Σασμός: Η Αργυρώ με θράσος, εισβάλλει με το παιδί στη δίκη

Η Αργυρώ και η Μαρίνα δε μπορούν να συνέλθουν από την εξέλιξη αυτή. Δε μπορούν να πιστέψουν πως ο Πετρής τους χάθηκε τόσο άδικα και πως κανείς δε θα τιμωρηθεί για αυτή την απώλεια… Το μίσος τους για τους Σταματάκηδες φουντώνει όλο και περισσότερο.

Ο Αστέρης, μόλις βγαίνει από τη φυλακή στη σειρά Σασμός, ετοιμάζεται για το ταξίδι στου στα Γιάννενα. Θέλει να πείσει την Αργυρώ για το πως ακριβώς έγινε το μοιραίο ατύχημα, θέλει να της φωνάξει πως την αγαπάει, πως ποτέ δε την ξεπέρασε.

Σασμός: Το παιδί της Αργυρώς είναι δικό σου

Η Αργυρώ δε θα τον υποδεχτεί με ψυχραιμία. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, θα τον κοιτάξει κατάματα, ζητώντας του να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Θα του ξεκαθαρίσει πως είναι ερωτευμένη με τον Σταύρο, πως για εκείνη η ιστορία τους έχει τελειώσει. Αυτό θα τσακίσει τον Αστέρη, ο οποίος θα αποχωρήσει βαθιά πληγωμένος… Θα είναι αυτό το οριστικό τους τέλος στη σειρά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *