Σασμός: Η Αργυρώ με θράσος, εισβάλλει με το παιδί στη δίκη

Η Αργυρώ γεννάει το παιδί του Αστέρη στα Γιάννενα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς μέχρι την ημέρα της δίκης, στη σειρά Σασμός.

Μόλις η ηρωίδα μας φτάσει στα Γιάννενα, θα συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος και πως το παιδί αυτό είναι του φονιά του αδελφού της. Καταρρακωμένη, θα διχαστεί πολύ για το εάν πρέπει να το κρατήσει ή όχι.

           

Σασμός: Η Αργυρώ με θράσος, εισβάλλει με το παιδί στη δίκη

 

Η Μαρίνα θα σταθεί δίπλα της, θα της προτείνει να το μεγαλώσουν μαζί. Η Αργυρώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, θα γεννήσει ένα μικρό αγόρι, το οποίο θα ονομάσει Πέτρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτός Είναι Ο Νέος Ηθοποιός Που Μπαίνει Στη Σειρά Ως Ισοβίτης

Λίγους μήνες αργότερα, όλοι θα κληθούν να παραστούν στη δίκη του Αστέρη. Ο Αστέρης βγαίνει για λίγο από τη φυλακή, στέκεται στο δικαστήριο και αναμένει την απόφαση. Η Σεμίνα έχει μιλήσει για όλα όσα είδε εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα τα ελαφρυντικά να είναι αρκετά.

Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη μαζί με το παιδί της, θέλοντας να πάρει μέρος στη δίκη του φονιά του αδελφού της, στη σειρά Σασμός. Κανείς δε γνωρίζει πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα δεχτεί ο Λυκούργος να βοηθήσει την Αθηνά;

Ο Σταύρος είναι κοντά της, δε φεύγει λεπτό από την αγαπημένη του και το μωρό. Πράγματι, ο Σταύρος μεγαλώνει αυτό το παιδί σαν δικό του, με το χωριό να σχολιάζει πως η Αργυρώ προχώρησε τη ζωή της κι έκανε οικογένεια.

Ο Αστέρης κοιτάζει στα μάτια αυτό το παιδί, χωρίς να γνωρίζει πως εκείνος είναι ο πατέρας. Αντίστοιχα, η Αργυρώ στέκεται απέναντί του με θράσος, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα. Οι σκηνές αυτές αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *