Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος ομολογεί: «Εγώ μαγείρεψα τη διαθήκη»

Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος ομολογεί: «Εγώ μαγείρεψα τη διαθήκη»

Μετά από το δεύτερο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, ο Ισίδωρος αισθάνεται πως έφτασε η στιγμή να μιλήσει για τη διαθήκη των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Μυρτάλη, δείχνοντας μετανιωμένος για την απερισκεψία και τα λάθη του… Η Γ η της Ελιάς – Ο Ισίδωρος ομολογεί: «Εγώ μαγείρεψα τη διαθήκη»

Μη μπορώντας να ηρεμήσει, με το μυστικό αυτό να τον βασανίζει, παίρνει την απόφαση να πει όλη την πικρή αλήθεια. Λίγο αφότου επέστρεψε από το νοσοκομείο, ζητάει από την Ιουλία να μιλήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Ισίδωρος τραβάει τα μαλλιά του – Η καταστροφή είναι σίγουρη

Εκείνη είναι ήδη συντετριμμένη, έχοντας δει την Μυρτάλη σε άθλια κατάσταση (εξαιτίας του Νικήτα), αλλά και λόγω της ανησυχίας της για τον Ισίδωρο. Το ίδιο συναισθηματικά ευάλωτος είναι, όμως, και ο Βρεττάκος.

Έτσι, ο Ισίδωρος ομολογεί στην αδελφή του πως εκείνος μαγείρεψε τη διαθήκη, στην γη της ελιάς. Της παραδέχεται το λάθος του να αλλάξει τη διαθήκη του Ιπποκράτη, αφήνοντας την κόρη του έξω από αυτή.

Η Ιουλία μένει άναυδη! Το φρικτό αυτό σχέδιο ταλαιπώρησε αρκετά, τόσο την Μυρτάλη, όσο και όλη την οικογένεια. Όσο κι αν ο Ισίδωρος της ζητάει να κρατήσει την ψυχραιμία της, η Ιουλία ξεσπά και του φωνάζει να διευθετήσει άμεσα το θέμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Ράκος ο Μάρκος: «Μάνα δεν μπόρεσα να…»

Τα αδέλφια διχάζονται. Η Ιουλία βασανίζεται για το εάν πρέπει να μιλήσει στην ανιψιά της ή όχι. Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει, με την καρδιά του Ισίδωρου να είναι ακόμη αδύναμη. Ποια στάση θα κρατήσει ο Μάνος πάνω σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα; Θα κάνουν πίσω πατέρας και γιος, δίνοντας την περιουσία στην Μυρτάλη;  Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος ομολογεί: «Εγώ μαγείρεψα τη διαθήκη»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *