Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και σπάει στο ξύλο την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και σπάει στο ξύλο την Εύα

Μία σοκαριστική σκήνη έρχεται για να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές! Η Αρετή μαθαίνει για το ποια είναι η Εύα Δήμα και αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί της με τον χειρότερο τρόπο, στην γη της ελιάς. Η Μανιάτισσα βγαίνει από μέσα της, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια.  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και σπάει στο ξύλο την Εύα

Έχοντας ανεχτεί, πλέον, πολλά από τον σύζυγό της, αποφασίζει να του δώσει την χαριστική βολή. Πρώτα, όμως, θα βάλει στη θέση της την ερωμένη του, κάνοντάς της την ζωή πολύ δύσκολη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δε θα αργήσει το μοιραίο για Ιάκωβο και Αθηνά

Μόλις η Αρετή ενημερώνεται από την Χρυσούλα πως η ερωμένη του συζύγου της είναι η γυναίκα που ψώνισε από το κατάστημά της, η νέα πολιτική μηχανικός της Μάνης, γίνεται έξαλλη! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πηγαίνει έξω από το σπίτι που νοικιάζει και ξεκινάει έναν ατελείωτο καυγά.

Μόλις η Εύα ανοίγει την πόρτα, η Αρετή της ορμάει και την αρπάζει από τα μαλλιά, στην γη της ελιάς. Αμέσως μετά της ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι, με τις δύο ηρωίδες να μάχονται δίχως έλεος.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του Στέφανου

Η Εύα προσπαθεί να την ηρεμήσει, να την διώξει από πάνω της. Η Αρετή συνεχίζει να της επιτίθεται, θέλοντας να την κάνει να πληρώσει… Η Δώρα Χρυσικού και η Χρύσα Παπά αναμένεται να μας χαρίσουν μία συγκλονιστική σκηνή που θα μείνει στην ιστορία της αγαπημένης μας σειράς. Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και σπάει στο ξύλο την Εύα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση