Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 85 , 86 , 87 , 88 , 93 , 94 , 95 , 96 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 85 στις 21/03/2022
επεισόδιο 85
Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει τους πάντες σε αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται ενώ μια επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα. Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη.

Το ίδιο βράδυ η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης» ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των
5…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 86 στις 22/03/2022
επεισόδιο 86
Ο Ακύλας προκαλεί την απόλυτη ανάστάτωση στη δεξίωση του Δούκα που οργάνωσε η Μυρσίνη, την ώρα που ο Καλογεράς παρουσιάζει τον νέο κοινοτάρχη Διαφανίου φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό. Ποιος θα είναι; Η Πηνελόπη μετανιώνει το πισωγύρισμά της με τον Μελέτη και τρέμει στη σκέψη αυτού που έκανε ενώ ο Σαραντόπουλος δίνει τελεσίγραφο στην Ουρανία. Η Θα έρθεις μαζί μου ή χωρίζουμε. Η κηδεία του Δημήτρη Ορφανίδη γίνεται υπό το βλέμμα της Ασφάλειας ενώ ο
Πέτρος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή η όχι.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την
εφημερίδα. Πως θα αντιδράσει; Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να πείσουν το Θανάση να πει την αλήθεια Πως δεν είναι ο πραγματικός ένοχος. Η Ζωή με τη βοήθεια της Αιμιλίας βρίσκει μια πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα. Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στην Βιολέτα για το σπίτι του Ακύλα ενώ ο Παπά Γρηγόρης έχει πολύ άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή….

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 87 στις 23/03/2022
επεισόδιο 87
Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα ενώ παίρνει θέση και η Ρένα. Ο παπα Γρηγόρης απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο Δούκας μάταια προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αντιγόνη που έχει εξαφανίστει ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το τεράστιο λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα
Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά. Η Ουρανία και ο Κυριάκος αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια στην Βιολέτα για τα λεφτά που κράτησαν ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του ενώ ο Κωνσταντής τα βάζει με τη Δρόσω για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα που δεν του άρεσε καθόλου.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 88 στις 24/03/2022

Ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου. Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Πως θα καταλήξει αυτό; Ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν η θα τους πιάσουν; Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα και αναλαμβάνει δράση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιον αποχαιρετά τελευταίο και καλύτερο η Εύα;

Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος με τη βοήθεια του Μπαμπη προσπαθούν να βρούνε την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 89 στις 28/03/2022
επεισόδιο 89
Δευτέρα

Η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα για να μην καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα. Τα οικονομικά προβλήματα από την άλλη, αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη.

Η Ασημίνα μαθαίνει από το Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι Μεγαρίτη . Την ίδια στιγμή ο Ζάχος θα ανακαλύψει πως στην παγίδα που του έστησαν, εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα.

Ενώ ο Κωνσταντής ανακαλύπτει, ποιος κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες της Δροσως με τον Δάκη.Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούργιες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.

 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 90 στις 29/03/2022
επεισόδιο 90
Τρίτη

Ο Ακύλας με τον Μελέτη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο κρατητήριο, την ίδια στιγμή που η Ζωή και η Αιμιλία στην Αθήνα προχωράνε το σχέδιό τους για να μιλήσουν με τον Θάνου. Ο Ζάχος, προσπαθεί να αποδείξει την πλεκτάνη εναντίον του προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση.

Ο Ντουνιάς με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από τον Ακύλα που βρίσκεται ξεκρέμαστος και προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του .Ο Κυριάκος αποκαλύπτει στον Μπάμπη την αλήθεια για τα λεφτά του Μεγαρίτη και εκείνος αναλαμβάνει να επιστρέψει το σταυρό στην Κορίνα.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή από την άλλη, ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους, ενώ ο Δούκας με τη Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το μυστήριο. Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά στο χωριό ενώ ελπίζουν πως Θανάση του Τόλλια θα τη γλιτώσει.

 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 91 στις 30/03/2022
επεισόδιο 91
Τετάρτη

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια μετά τις αποκαλύψεις του Θάνου.Ο Λευτέρης παίρνει τα πάνω του καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα. Να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα, στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή που είναι έτοιμοι να τιναχτούν στον αέρα.

Και ενώ η Μυρσίνη με το Δούκα αποφασίζουν να κάνουν μία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες που θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει.Ο Ακύλας, ζήτα βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζήτα την αποπομπή του από το συμβούλιο . Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 92 στις 31/03/2022
επεισόδιο 92
Πέμπτη

Η Ζωή επιβεβαιώνει πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από το θάνατο του Φιλίππου και ο Δάκης καταφέρει να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Ρένα για τις φωτογραφίες. Ο Κωνσταντής όμως έχει τους ενδοιασμούς του.

Ο Δούκας καταφέρνει να πετάξει τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου την ώρα που στην πλατεία του Διαφανίου γιορτάζουν τις απόκριες. Η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης θα χαλάσει το κέφι κυρίως της Ελένης, μετά από μία συζήτηση που θα έχει με τη Μυρσίνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης μπλέκει με τους μαφιόζους της φυλακής

Το ίδιο βράδυ σε ένα ξέφρενο πάρτυ μασκέ Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσεις θα κλονιστούν και ένας παράνομος έρωτας θα ανθίσει, φέρνοντας καινούργια μπερδέματα σε όλους…

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 93 στις 4/04/2022
επεισόδιο 93
Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του.

Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια…

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 94 στις 5/04/2022
επεισόδιο 94
Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι
προσπαθούν να τον στηρίξουν ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στην Βιολέτα.

Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν υπογραφές τέλους στο γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει το φάκελο του Θάνου στην Μυρσίνη για να τον δώσει στο Δούκα αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 95 στις 6/04/2022
επεισόδιο 95
Ο Λάμπρος με τον Ζάχο θα κατέβουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα, για τις φωτιές που ξεσπάσανε στις Καρυές και συγκρούεται μαζί του. Η Μυρσίνη δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των ανδρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ενώ λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη
Ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, αλλά ο γιος του, θα του αλλάξει τα σχέδια. Η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα, όσο και με τον Δούκα. Ο Ακύλας θα προβεί σε μια αποκάλυψη που θα φέρει ξανά τα πάνω- κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 96 στις 7/04/2022
επεισόδιο 96
Η Ελένη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με το Δούκα για τις Καρυές παρά την απροθυμία όλων. Τι θα κάνει ομως αν δεχτούν τελικά την πρόταση του Δούκα; Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από την Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.
Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη
Μυρσίνη που θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους με μόνο σύμμαχο τον Μελέτη .

Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπάΓρηγόρη

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ,93 , 94 , 95 , 96

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *