Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 61-62-63-64-65-66

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 61-62-63-64-65

Επεισόδιο 61

Η Άννα ζητά από τον Μίλτο να δει τη μητέρα της. Ο δολοφόνος του συμβολαιογράφου οργανώνει τη λίστα παραληπτών της αλλοιωμένης διαθήκης του Ανδρέα. Η Ντιάνα με τον Ηρακλή καλούν τον Νίκο για να συνάψουν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο Ηρακλής ανακοινώνει στον αδερφό του ότι παντρεύεται. Η Ελεάννα λέει ψέμματα στην Αστυνομία ότι δεν συναντήθηκε με το συμβολαιογράφο του Ανδρέα, ο Άρης και ο Μίλτος, όμως, γνωρίζουν την αλήθεια…

Επεισόδιο 62

Ο Σταύρος προειδοποιεί τον Μίλτο ότι ο Ηρακλής γνωρίζει πως η Βέρα Μωραϊτη ζει και ότι είναι πιθανό η πληροφορία να έχει διαρρεύσει μέσα από την Αστυνομία. Ο Λαέρτης φεύγει από το σπίτι των Τσακίρηδων. Ο Ανδρέας καλεί την Άννα για εξηγήσεις. Ο Ανδρέας συγκρούεται με την Ελεάννα επειδή προσπάθησε να λαδώσει το συμβολαιογράφο του…

 

 Επεισόδιο 63

Ο Ηρακλής είναι σε έξαλλη κατάσταση μετά από αυτό που έμαθε από τον Σάκη. Ο Μίλτος μαθαίνει ότι η Ντιάνα έχει σχέση με Ηρακλή.

Η Μάγια είναι αποφασισμένη πια ότι θέλει να πάρει διαζύγιο από τον Λαέρτη. Η Ελεάννα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Νίκος θα γίνει κουμπάρος του ανθρώπου που τη βίασε.

Η Ντιάνα θα λάβει ένα δώρο γάμου που θα την συγκινήσει. Ο Ανδρέας καλεί την Άννα να της ανακοινώσει ότι θα πρέπει να φύγει από την εταιρεία και πάνω στη συζήτηση, της Άννας θα της ξεφύγει μια κουβέντα που θα υποψιάσει τον Ανδρέα.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ντιάνα πηγαίνει να παντρευτεί, αλλά από μακριά την παρακολουθεί ο Μίλτος.

Η Κάτια αποφασίζει να μεταφέρει χρήματα από έναν κοινό της λογαριασμό με τον Ανδρέα στο Ίδρυμα, χωρίς να το ξέρει ο Ανδρέας.

 

 Επεισόδιο 64

Η Ντιάνα μπαίνει νύφη στο σπίτι του Ηρακλή, χωρίς να ξέρει τι την περιμένει.

Ο Ανδρέας μπλοκάρει τη μεταφορά των χρημάτων προς το ίδρυμα.Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρίσκει τους Τσακίρηδες υπό διάλυση. Η Μάγια θα τα περάσει με τον πατέρα της, ο Λαέρτης και η Άννα ζουν τον έρωτά τους, η Κάτια βρίσκεται στην αγκαλιά του Στέλιου, ενώ το σπίτι του Ηρακλή αντί για ερωτική φωλιά νεόνυμφων, για τη Ντιάνα γίνεται κολαστήριο και φυλακή.

Την πρώτη μέρα του χρόνου, καθώς η Κάτια και ο Στέλιος απολαμβάνουν το πρωινό τους, χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας. Ο επισκέπτης όμως δεν έρχεται να φέρει δώρα, ούτε ευχές.

Η Άννα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Μίλτου, όταν όμως αυτός τη ρωτάει που θα πάει και τι θα κάνει, του λέει ότι δεν ξέρει, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Οι επισκέψεις στο σπίτι του Στέλιου συνεχίζονται, το ίδιο και οι δυσάρεστες εκπλήξεις

 

Επεισόδιο 65

Η Ελεάννα βρίσκει στο σπίτι του Στέλιου την Κάτια. Ο Ηρακλής, που είχε βγει από το σπίτι, επιστρέφει και δεν βρίσκει τη Ντιάνα εκεί. Αρχίζει να τη ψάχνει παντού. Πηγαίνει και στο μπαρ που γνωρίστηκαν, αλλά αντί για την Ντιάνα, εκεί θα βρει τον Κοντογιώργο. Η Μάρω ανησυχεί για την Άννα, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Ο Σάκης παίρνει τηλέφωνο τον Ηρακλή και του δίνει μια σημαντική πληροφορία.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Ο νέος κύκλος είναι γεμάτος εκπλήξεις

Η νύχτα βρίσκει έναν άντρα νεκρό και έναν αθώο ενοχοποιημένο για φόνο. Το πρωί θα βρει την Άννα να ανακοινώνει στη Μάρω ότι έχει αποφασίσει να φύγει με τον Λαέρτη, τη Ντιάνα με ένα πιστόλι να την σημαδεύει και την Ελεάννα να προφέρει το όνομα Άννα Λαζάρου σοκαρισμένη…

Επεισόδιο 66

Η Ελεάννα και ο Νίκος είναι από τους πρώτους που λαβαίνουν τους φακέλους με την διαθήκη του Ανδρέα. Η Ντιάνα θα βρεθεί παρά τη θέλησή της στο πορτ-μπαγκάζ του αμαξιού του Ηρακλή. Ο Λαέρτης λέει στη Μάγια ότι υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου. Η αστυνομία επανεξετάζει τη λίστα των φόνων, που αφορούν την υπόθεση Τσακίρη. Ο Μίλτος ζητάει για μια τελευταία φορά από την Άννα να ξανασκεφτεί την απόφασή της και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Κάτια λέει στον Στέλιο ότι θέλει να μείνουν μαζί. Ο Ηρακλής ανοίγει τον φάκελο με τη διαθήκη του Ανδρέα και η σύγκρουση ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι αναπόφευκτη. Η Άννα μαζεύει κάποια πράγματα που θέλει να πάρει μαζί της, κάτι όμως, που μέχρι τώρα της ήταν πολύτιμο, θα το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *