Η Γη της Ελιάς: Η Μελπω τσακίζει ξανά Λυκούργο και Χάιδω

Η Μέλπω κάνει πάλι το θαύμα της στην γη της ελιάς, με την άφιξή της στη Μάνη να βάζει σε μπελάδες τον Λυκούργο για ακόμη μια φορά. Η πρώην σύζυγος του πρωταγωνιστή εμφανίζεται ξαφνικά (όπως άλλωστε το συνηθίζει) και διχάζει το αγαπημένο μας ζευγάρι. Η Γη της Ελιάς: Η Μελπω τσακίζει ξανά Λυκούργο και Χάιδω

Η ίδια, όχι απλώς επιστρέφει στην Αρεόπολη, αλλά προκαλεί με την συμπεριφορά της, τόσο τον πρώην σύζυγό της, όσο και τη νέα του σχέση. Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η δίκη του Φίλιππου έχει ξεκινήσει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια

Ο Λυκούργος βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Η Χάιδω τον χρειάζεται δίπλα της, με την υπεράσπιση του Φίλιππου να παίρνει άλλη διάσταση. Καπερνάροι και Στεφανέοι βρίσκονται απέναντι και μάχονται σε μία δικαστική αίθουσα, δίχως έλεος.

Η Μέλπω εμφανίζεται στη Μάνη και ανακοινώνει στον Λυκούργο πως θα μείνει σπίτι του, καθώς αυτό ήταν κάποτε και δικό της, στην γη της ελιάς. Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να τη διώξει, συνειδητοποιεί πως αδίκως τα έχει βάλει με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η ίδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω, για κανέναν λόγο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Έτσι, ο Λυκούργος ψάχνει τρόπο να πει στην Χάιδω την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή της πρώην του στο σπίτι. Γνωρίζει πως αυτό θα εξοργίσει την αγαπημένη του, με την αντίδρασή της να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη σχέση τους.  Η Γη της Ελιάς: Η Μελπω τσακίζει ξανά Λυκούργο και Χάιδω

Ωστόσο, καθυστερεί να της πει την αλήθεια, καθώς τρέχει και η δίκη του Φίλιππου. Η Χάιδω θα μάθει τα νέα με απότομο και ξαφνικό τρόπο. Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν απέναντι και θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση