Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε το πανούργο σχέδιο της Αρετής.Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Οι Καπερνάροι στη Γη της Ελιάς, μπορεί να ήρθαν ξανά πολύ κοντά με τη Βασιλική έπειτα από τη γέννηση του μωρού της. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα μέλι γάλα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.
Η γη της ελιάς spoiler: η Αρετή θέλει να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο.

Και η Αρετή είναι έτοιμη να υλοποιήσει το σατανικό σχέδιά της. Γιατί μπορεί να ήρθε ξανά κοντά με την κόρη της, όμως υπάρχει ένα «αλλά». Ο Φίλιππος παραμένει ένα τεράστιο αγκάθι για τους Καπερνάρους και η Αρετή δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πετάει τα πράγματα του Στάθη από το σπίτι

Αυτό που θέλει να πετύχει, είναι να κάνει την κόρη της να φύγει από το σπίτι της Χάιδως και να μείνει στο δικό της, με το μωρό. Ξέρει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού η Χάιδω έχει αγκαλιάσει τη Βασιλική και ο Φίλιππος την αγαπάει.

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Όμως είναι αποφασισμένη να φέρει πίσω την κόρη και την εγγονή της. Και ο Φίλιππος δε χωράει κάπου σε όλη αυτή “μετακόμιση”. Όσο κι αν η Βασιλική είναι κάθετη και τονίζει πως δεν θέλει να αφήσει το σπίτι και τον σύζυγό της, τόσο η Αρετή πεισμώνει και ξεκινάει τις κατάρες.

Η δίκη του Φίλιππου ξεκινά και τα δύο στρατόπεδα είναι ετοιμοπόλεμα. Η Βασιλική προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, να μιλήσει στη μητέρα της, να την ηρεμήσει. Η Αρετή, όμως, ξεκαθαρίζει πως ο Φίλιππος Στεφανέας δεν έχει θέση στην οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει βαριά

Η Βασιλική τότε αποφασίζει να στείλει ένα τελεσίγραφο. Δεν θα δουν ξανά το εγγόνι τους, εάν δεν αλλάξουν στάση απέναντι στον σύζυγό της. Αυτό εξοργίζει την Αρετή, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ετοιμάζεται να χωρίσει το ζευγάρι, για να καταφέρει να περάσει το δικό της!

Θέλει την οικογένειά της ενωμένη, θέλει την Βασιλική και την εγγονή της στο σπίτι, μακριά από τους Στεφανέους! Έτσι, σχεδιάζει το επόμενο βήμα της, φέρνοντας την καταστροφή. Σύμφωνα με το ciao θα το αντιληφθεί νωρίς το ζευγάρι για να προστατευτεί, ή θα είναι πολύ αργά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *