Τι Θα Γίνει Τελικά Με Στέλλα Και Γεράσιμο;

Τι Θα Γίνει Τελικά Με Στέλλα Και Γεράσιμο;Σασμός Spoiler: Η Στέλλα την περίοδο αυτή ασχολείται ιδιαίτερα με τη δίκη του Αστέρη και ψάχνει τρόπους να τον αθωώσει. Οι εξελίξεις θα διχάσουν ξανά τους πρωταγωνιστές. Ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα έρθουν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα ένα μικρό ειδύλλιο να ξεκινά.

                    Σασμός Spoiler: Τι θα γίνει τελικά με Στέλλα και Γεράσιμο;

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Γεράσιμος, ειδικά τη στιγμή που ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή, χωρίς να είναι ο δολοφόνος. Όλοι κινούνται γύρω από την υπόθεση του Αστέρη, του Στεφανή και του Πέτρου Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία με την Στέλλα. Όσο ο Αντώνης λείπει στα Γιάννενα, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Πλησιάζει την Στέλλα και της ζητάει να συνεργαστούν, ανταλλάζοντας χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως σε αυτή την ταλαιπωρία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»

Τι Θα Γίνει Τελικά Με Στέλλα Και Γεράσιμο;

Ο Γεράσιμος, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας αυτής, αισθάνεται γοητευμένος από την Στέλλα. Το ίδιο θα συμβεί και από την πλευρά της Στέλλας. Ο δυναμισμός του, η εκρηκτική του προσωπικότητα και η σοβαρότητα που εκπέμπει, θα κάνουν την ηρωίδα να τον δει διαφορετικά. Όσο για τον Άγγελο; Το ζευγάρι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Ο Άγγελος κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά, όμως είναι μάταιο. Η Στέλλα δείχνει προσηλωμένη σε αυτή τη δίκη και δεν είναι σε θέση να σπαταλήσει χρόνο, για κανέναν, ειδικά για τον Άγγελο Βρουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 86-87-88: Η Λουίζα απειλεί τον Σπύρο…

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Γεράσιμο να κάνει το πρώτο βήμα. Θα δούμε μαζί τους δύο χαρακτήρες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *