Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Μία ανατροπή που θα ευνοήσει αρκετά τον Φίλιππο Στεφανέα και στην έκβαση της δίκης. Η μεγάλη ημέρα φτάνει και όλη η Μάνη είναι στο πόδι. Ο Φίλιππος φοράει το κουστούμι του και πηγαίνει στο δικαστήριο, έτοιμος να δεχθεί κάθε απόφαση. Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

Αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται κοντά του, ενώ στην απέναντι πλευρά είναι οι Καπερνάροι, οι οποίοι ζητούν δικαίωση! Ο Φίλιππος, εξοργισμένος τότε από την βεντέτα, όπλισε και χτύπησε σοβαρά τον Στέφανο Καπερνάρο. Εκείνος, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Ο Φίλιππος παραδέχεται το λάθος του και ζητά συγχώρεση. Μάρτυρες υπεράσπισης είναι ο Ιάκωβος, η Μαργαρίτα, αλλά και ο Μάνος! Ο Μάνος δέχεται να καταθέσει στη δίκη, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς.

Ο ίδιος αναφέρει πόσο καλό παιδί είναι ο Φίλιππος, πόσο σωστός επαγγελματίας και πόσο ήρεμος άνθρωπος. Τονίζει πως δε θα έκανε κακό σε κανέναν και πως το περιστατικό εκείνο έγινε εν βρασμώ.

Ο Μάνος καταθέτει στη δίκη και ο Φίλιππος του είναι ευγνώμων, στην γη της ελιάς. Σειρά παίρνουν η Μαργαρίτα και ο Ιάκωβος, οι οποίοι στηρίζουν με τα επιχειρήματά τους τον νεαρό. Η Χάιδω μένει αμίλητη και ελπίζει να δοθεί ένα αίσιο τέλος στον εφιάλτη που έχτισε η ίδια, μόνη της, με τα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τζένη Και Νικηφόρος – Ένας Μεγάλος Έρωτας Με Τρομακτικές Συνέπειες

Θα καταφέρουν οι ένορκοι να πειστούν από τους μάρτυρες, αλλά και από τον κατηγορούμενο; Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου κι όλα αλλάζουν…Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *