Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Τι θα συμβεί στους αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δρόσως που θα σκιάσει τη χαρά τους;

Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Κωνσταντής και Δρόσω αρραβωνιάζονται

Ο Κωνσταντής όχι μόνο δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την ιστορία με τις φωτογραφίες, αλλά τελικά καταφέρνει να ανακαλύψει ότι πίσω από αυτή τη βρώμικη ιστορία, που εκείνος στήθηκε στην πλάτη της Δρόσως, βρίσκεται ο Δάκης.

Εκείνος βέβαια καταφέρνει να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Ρένα, αλλά ο Κωνσταντής συνεχίζει να έχει τους ενδοιασμός του. Γρήγορα όμως, το ζευγάρι αφήνει πίσω του όλα αυτά και αρχίζει τις ετοίμασιες για τους αρραβώνες. Λίγο πριν από το μυστήριο μάλιστα, ο Δούκας και η Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους…

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς ξεθάβεται και τα αλλάζει όλα

Ντρέπομαι για την απόφαση που πήρες να παντρευτείς τη φόνισσα του αδελφού σου! Μα καλά, στάλα μυαλό δεν σου έμεινε και σε σέρνει αυτή η καμπαρετζού; του λέει η Μυρσίνη και ο Κωνσταντής θυμώνει μαζί της και φωνάζει.

Ο Δούκας συμφωνεί μαζί της και το ζευγάρι αποχωρεί καταρρακωμένο. Στο σπίτι και οι δύο είναι αμίλητοι! Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και στο εξής, μόνοι μας, με τα παιδιά μας να μας έχουν γυρίσει την πλάτη και εμείς να είμαστε σαν δύο ξένοι πια, σχολιάζει η Μυρσίνη.

Η μεγάλη μέρα φτάνει για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή αλλά, η εξαφάνιση του Ζάχου δημιουργεί μεγάλη ταραχή και κοντέυει να τινάξει τον αραββώνα τους στον αέρα. Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταυρός φεύγει εσπευσμένα από τα Γιάννενα και τρέχει στην Κρήτη

Όσο για τον Δούκα και τη Μυρσίνη, αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες εξελίξεις που στάθηκαν αφορμή για να διαλύσουν το γάμο τους και να κάνουν μία νέα αρχή, αυτή τη φορά με την ελπίδα να φτιάξουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους και να ενώνουν και πάλι την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, οι Διαφανιώτες γιορτάζουν τις Απόκριες, αλλά η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης θα χαλάσει το κέφι. Κυρίως της Ελένης, μετά απο μια συζήτηση που θα έχει με τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ, σ΄ ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσης θα κλονιστούν κι ένας παράνομος έρωτας θ’ ανθίσει φέρνοντας καινούργια μπερδέματα σε όλους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση