Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 16/3 – Η ομάδα που κερδίζει

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 16/3 – Η ομάδα που κερδίζειΜία επεισοδιακή αποχώρηση κι ένας δυνατός αγώνας έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι ομάδες ετοιμάζονται να παλέψουν για το φαγητό τους, λίγο πριν πάνε στο συμβούλιο για να μάθουν ποιον θα αποχαιρετήσουν. Ποιος αποχωρεί σήμερα (16/3) από το Survivor και ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού (Spoiler);

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler, η ομάδα που κερδίζει το φαγητό απόψε είναι οι Διάσημοι. Η νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα επικοινωνίας, στο χθεσινό επεισόδιο, δεν ήταν απλώς μια νίκη. Είδαν τους αγαπημένους τους μετά από καιρό και όχι μόνο μέσα από φωτογραφίες. Στο σημερινό επεισόδιο, κερδίζουν ξανά και κατακτούν το έπαθλο του φαγητού, πηγαίνοντας έτσι χορτάτοι στο συμβούλιο.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 173-174-175-176-177- 178-179-180-181-182

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 16/3 – Η ομάδα που κερδίζει

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

H παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor είναι η Κάτια Ταραμπάνκο! Οι συνυποψήφιοι της Κάτιας είναι η Βρισηίδα, ο Μαρτίκας κι η νέα παίκτρια Τζο Μαριδάκη. Ενώ το απόλυτο φαβορί φαινόταν πως ήταν η Τζο, ως νέα παίκτρια, τελικά οι τηλεθεατές αποφάσισαν να της δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτό δεν ισχύει το ίδιο, όμως και για την Κάτια, η οποία είναι εκείνη η υποψήφια προς αποχώρηση, που σύμφωνα με τα Spoiler, αποχωρεί οριστικά από το Survivor σήμερα (16/3). Μπορεί να είχε αρκετά να δώσει, αλλά έχει δυνατούς αντιπάλους που έχουν κερδίσει το κοινό.

Διαβάστε Επίσης  Το παλάτι προχώρησε σε αλλαγές στο επίσημο βιογραφικό της Markle μετά τις αντιδράσεις!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *