Σε Ξένα Χέρια: Η Μάρω λυγίζει

Σε Ξένα Χέρια: Η Μάρω λυγίζειΣε Ξένα Χέρια: Η Μάρω λυγίζει – Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/3) επεισόδιο

Στο σημερινό (16/3) επεισόδιο της σειράς Σε ξένα χέρια, έρχονται νέες συναρπαστικές εξελίξεις. Οι πρωταγωνιστές είναι μπλεγμένοι σε μπερδεμένες κατάστασεις και η αγωνία για όσα θα δούμε κορυφώνεται. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και οι αποκαλύψεις ακόμα μεγαλύτερες. Κάποιοι κινδυνεύουν, κάποιοι ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και άλλοι παλεύουν με την αλήθεια.

Όλα οσα θα συμβούν στο σημερινό (16/3) επεισόδιο
Η Σκορδίλω, την οποία αναζητά ο Πεπερόπουλος, βρίσκεται στην εταιρεία Φεγκούδης Σνακς και μιλά με τον Λουδοβίκο και το αποτέλεσμα των πράξεών της θα την εκθέσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Παράλληλα, η Τόνια προετοιμάζει τον Μπάμπη για όσα θα αντιμετωπίσει γυρίζοντας σπίτι, από τον οποίο ο Φεγκούδης ήθελε να πάρει δείγμα DNA, ενώ η Μάρω παλεύει να κατανοήσει και να αντιληφθεί όσα αποκάλυψε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ οι Βρεττάκοι: Εξαφανίζεται η μικρή Αγγελική

Η Μαριτίνα δίνει την υπόσχεσή της στον Μάνο για την στάση της απέναντι στην Τόνια, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτό και την ίδια στιγμή η Σούλα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ξέσπασμα της Μάρως, η οποία λυγίζει και την πιάνουν τα κλάματα.

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3

Ως συνέχεια, η Τόνια επιστρέφει σπίτι της με το μωρό και όλα επιστρέφουν σε μία κανονικότητα, σε αντίθεση με τον Μάνο και την Μαριτίνα που δυσκολεύονται να συνυπάρξουν, όσο κι αν ο πρώτος είναι ενθουσιασμένος. Η Μάρω, από την άλλη πλευρά, κατακλύζεται από ενοχές αναζητά οπωσδήποτε κάποιο τρόπο ώστε να ξεσπάσει ή να ξεφύγει από αυτές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173

Ο Χρύσανθος, ανήσυχος, προσπαθεί και επιμένει να μάθει την αλήθεια, όσο ο Πιπερόπουλος καταφεύγει σε ακραίες μεθόδους προκειμένου να μάθει, επίσης, την αλήθεια, αλλά από τη Σκορδίλω.

Η Πελαγίας συνεχίζει την θεραπεία της χωρίς προβλήματα, ωστόσο επιφυλάσσονται συνεχώς νέες εκπλήξεις στο σπίτι της Σούλας. Την ίδια στιγμή, ο Φεγκούδης περιμένει διακαώς τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ και ο Μάνος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα με την Τόνια, χωρίς να εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθειά του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *