Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έτοιμη να χωρίσει Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έτοιμη να χωρίσει Βασιλική και Φίλιππο

 

Μπορεί η Αρετή να ήρθε κοντά με την κόρη της, ο Φίλιππος, όμως, παραμένει ένα τεράστιο αγκάθι για τους Καπερνάρους, στην γη τη ελιάς. Αυτό που θέλει να πετύχει η Αρετή, είναι να κάνει την κόρη της να φύγει από το σπίτι της Χάιδως και να μείνει στο δικό της, με το μωρό. Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έτοιμη να χωρίσει Βασιλική και Φίλιππο

Φυσικά, ο Φίλιππος δε χωράει κάπου σε όλη αυτή “μετακόμιση”. Όσο κι αν η Βασιλική είναι κάθετη και τονίζει πως δε θέλει να αφήσει το σπίτι και τον σύζυγό της, τόσο η Αρετή πεισμώνει και ξεκινάει τις κατάρες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη έξαλλη μπουκάρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Η δίκη του Φίλιππου πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα είναι ετοιμοπόλεμα. Η Βασιλική προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, να μιλήσει στην μητέρα της, να την ηρεμήσει. Η Αρετή, όμως, ξεκαθαρίζει πως ο Φίλιππος Στεφανέας δεν έχει θέση στην οικογένειά της, στην γη της ελιάς.

Η Βασιλική τότε αποφασίζει να βάλει ένα τελεσίγραφο. Δε θα ξανά δουν το εγγόνι τους, εάν δεν αλλάξουν στάση απέναντι στον σύζυγό της. Αυτό εξοργίζει την Αρετή, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί: Ετοιμάζεται να χωρίσει το ζευγάρι, για να καταφέρει να περάσει το δικό της!

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος «περνά από κόσκινο» τον Αλέξη μετά τις αποκαλύψεις

Θέλει την οικογένειά της ενωμένη, θέλει την Βασιλική και την εγγονή της στο σπίτι, μακριά από τους Στεφανέους! Έτσι, σχεδιάζει το επόμενο βήμα της, φέρνοντας την καταστροφή. Θα το αντιληφθεί νωρίς το ζευγάρι για να προστατευτεί, ή θα είναι πολύ αργά; Μαύρα σύννεφα θα σκεπάσουν τον Φίλιππο και την Βασιλική…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *