Παγιδευμένοι Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μαργαρίτας Βατατζή

Παγιδευμένοι Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μαργαρίτας Βατατζή

Η δικαστικός Μαργαρίτα Βατατζή που υποδύεται η Μαρία Κανελλοπούλου θα μας απασχολήσει με τη δράση της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.Παγιδευμένοι Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μαργαρίτας Βατατζή

Παγιδευμένοι

Όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης σκαλίζει το παρελθόν της οικογένειας του συναδέλφου του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου και ανακαλύπτει το βρώμικο παρελθόν και τη καταδίκη του παππού του τελευταίου Γεράσιμου Μαρκέτου.

Παγιδευμένοι επεισόδια: 18 ,19 , 20 , 21 επόμενα επεισόδια

Ο Μαυρίδης αποφασίζει να ψάξει σε βάθος την υπόθεση του Γεράσιμου Μαρκέτου. Βρίσκει την δικαστικό και καθηγήτρια του στο Πανεπιστήμιο, την Μαργαρίτα Βατατζή η οποία ήταν αυτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Γεράσιμου καταδικάζοντας τον σε 10ετή κάθειρξη.Παγιδευμένοι Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μαργαρίτας Βατατζή

 

Η Μαργαρίτα νιώθει λίγο άβολα όταν ο πρώην φοιτητής της και νυν εισαγγελέας ζητεί να μάθει λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του Γεράσιμου Μαρκέτου. Αυτό που κάνει είναι να κατευθύνει το Μαυρίδη στο αρχείο της υπόθεσης για να βρει τα στοιχεία που θέλει.

Παγιδευμένοι: Στοιχείο φωτιά για τη δολοφονία του Κοσμά

Η Μαργαρίτα Βατατζή έχει το λόγο της να μη θέλει να θυμάται τίποτα σχετικό από την υπόθεση αυτή, στη σειρά Παγιδευμένοι. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν η ίδια και ο Γεράσιμος Μαρκέτος ήταν ζευγάρι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *