Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Η Μαρίνα καταφεύγει μαζί με την κόρη της στα Γιάννενα προκειμένου να αφήσουν πίσω τους κάθε κακό, κάθε πόνο, κάθε θλίψη. Μια νέα σελίδα ξεκινά, ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μάνα και κόρη είναι έτοιμες να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν. Όλα εύκολα είναι όμως στα λόγια. Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη, στο «Σασμό», όπως κι η Αργυρώ από τις ενοχές.

                  Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Οι δύο γυναίκες έφυγαν από την Κρήτη για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη. Το χωριό είναι γεμάτο δαίμονες και φαντάσματα. Κρυμμένα σε κάθε γωνιά έτοιμες να τις κατασπαράξουν. Έτσι, μαζεύουν όλο το κουράγιο τους και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και φεύγουν. Παρά τα παρακαλετά, τα συγκινητικά λόγια, τα αντίο, οι γυναίκες δεν έκαναν πίσω. Αντιθέτως, έφυγαν το συντομότερο.

Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η Μαρίνα πίστευε ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω της τον Αντώνη. Ο έρωτάς της όμως για εκείνον είναι μεγάλος.

Ο Αντώνης προσπάθησε να μεταπείσει τη Μαρίνα, στο «Σασμό», αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα, η Μαρίνα προσπαθεί να τον ξεχάσει, αλλά η μνήμη του είναι ακόμη νωπή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Ήταν ένας άντρας που μετά από πολύ καιρό την έκανε να νιώσει οικεία, άνετα. Η Μαρίνα τον είχε εμπιστευθεί. Τον αγάπησε μέσα από την καρδιά της. Πώς μπόρεσε να τον πληγώσει έτσι; Όλες αυτές οι σκέψεις την πνίγουν καθημερινώς.

Θα αναζητήσει κάποια επικοινωνία μαζί του; Θα αντέξει μακριά του; Ή σύντομα θα τρέξει στην αγκαλιά του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *