Η Γη της Ελιάς: Νιώθει τύψεις και σπάει – Ο Ισίδωρος ομολογεί

 

Νέες απρόβλεπτες εξελίξεις έρχονται, όπως θα δούμε, στα επόμενα επεισόδια της γνωστής σειράς. Όσο περνά ο καιρός, ο Ισίδωρος αρχίζει να νιώθει τύψεις για όσα έκανε σχετικά με τη διαθήκη του Ιπποκράτη σε συνεργασία πάντα με τον πανούργο το Κωνσταντίνο, στην γη της ελιάς.

Μάλιστα από τη στιγμή που έμαθε και για το ποιόν του συμβολαιογράφου έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Πολλές φορές ο Ισίδωρος θα αναρωτηθεί από μέσα του: «Πως εγώ έφθασα να συνεργάζομαι με αυτό το κάθαρμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα». Επιπλέον κάθε φορά που βλέπει την Ιουλία και τον Ιάκωβο αποφεύγει να τους κοιτάξει στα μάτια θεωρώντας ότι είναι εκτεθειμένος απέναντι τους. Και φοβάται φυσικά και τις αντιδράσεις τους. Ωστόσο, δεν μπορεί ν’ αντέξει άλλο. Ο Ισίδωρος αισθάνεται πολύ άσχημα με τη διαθήκη, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένει ανάπηρος, μετά τους πυροβολισμούς στην δεξίωση

Η Γη της Ελιάς: Νιώθει τύψεις και σπάει – Ομολογία σοκ του Ισίδωρου

Τα βάζει και με τον ίδιο τον εαυτό του νιώθοντας πως βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αλλοίωσε τη διαθήκη του Ιπποκράτη αδικώντας σε μέγιστο βαθμό την ανιψιά του, τη Μυρτάλη. Ο μόνος που γνωρίζει το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου είναι ο γιός του ο Μάνος.

Ο Ισίδωρος όμως κάποια στιγμή στη συνέχεια δεν θα αντέξει, θα λυγίσει και το μυστικό σχετικά με τη διαθήκη θα διαρρεύσει στους κύκλους της οικογένειας και θα γίνει χαμός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *