Άγιος Παΐσιος: Ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος σκορπάει τρόμο

Άγιος Παΐσιος: Ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος σκορπάει τρόμο

 

Η οικογένεια Εζνεπίδη ετοιμάζεται για τον γάμο της Αμαλίας. Ο Ελληνοϊταλικός, όμως, πόλεμος έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια και τις ζωές όλων των Ελλήνων, στη σειρά Άγιος Παΐσιος. Το σοκ είναι τεράστιο στην οικογένεια. Το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου, δε φέρνει την ευτυχία που όλοι περίμεναν.

           Άγιος Παΐσιος: Ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος σκορπάει τρόμο

 

Ο Ραφαήλ και ο Χαράλαμπος πηγαίνουν στον πόλεμο και ο Αρσένιος προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά του να σταθεί όρθια στις πολύ δύσκολες στιγμές. Προσεύχεται και ζητάει από το Θεό δύναμη για τη συνέχεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη καθηλωτική συνάντηση Αντιγόνης και Σωκράτη

Ακολουθεί η γερμανική κατοχή και οι μεγάλες δυσκολίες που φέρνει μαζί της. Έχοντας σαν παράδειγμα τη μάνα του και τον πατέρα του, ο Αρσένιος προσπαθεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Η απελευθέρωση φτάνει στη σειρά Άγιος Παΐσιος, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζει η μεγάλη πληγή της Ελλάδος, ο Εμφύλιος πόλεμος. Ο Αρσένιος καλείται να καταταγεί στον στρατό. Το άγχος είναι τεράστιο και ο ίδιος δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι πως στον πόλεμο θα κληθεί να σκοτώσει κι αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δεν αντέχει, ούτε στην σκέψη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Έρχεται το τέλος του Μάρκου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *