Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τρελαίνεται – Σε σοκ και ο Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τρελαίνεται – Σε σοκ και ο Ισίδωρος

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση θα βρεθεί ο Μάνος, στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η δολοφονία που διέπραξε η αγαπημένη του, θα του στοιχίσει αρκετά. Η Μαρίνα σκοτώνει άθελά της τον έναν από τους δύο βιαστές της και οδηγείται στο τμήμα, σε απελπιστικό σημείο.

          Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τρελαίνεται – Σε σοκ και ο Ισίδωρος

Κανείς δε μπορεί να την παρηγορήσει. Ο πανικός της είναι τεράστιος. Κανείς σε όλη την Αρεόπολη δε μπορεί να πιστέψει πως το κορίτσι αυτό, σκότωσε άνθρωπο! Ο Κουράκος ξεκινά τις έρευνες, με τον Μάνο να χτυπάει έξω από το τμήμα τις πόρτες, εξοργισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

Ο πρωταγωνιστής θα χάσει τον ύπνο του. Πώς είναι δυνατόν η Μαρίνα του να έκανε κάτι τέτοιο; Ποιος θέλησε να της κάνει κακό και ποιες ήταν οι προθέσεις του; Ο Μάνος τυραννιέται από αυτά τα ερωτήματα, στην γη της ελιάς. Τα ξεσπάσματά του είναι έντονα, με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχούν!

Ο Ισίδωρος, αν και ήταν ανέκαθεν κατά της σχέσης του με την Μαρίνα, τώρα στέκεται πλάι στον γιο του. Τον συμβουλεύει να ηρεμήσει, του δίνει θάρρος και ελπίδα.. Ο Μάνος, όμως, δεν είναι σε θέση να ακούσει κανέναν! Αγωνιά για την Μαρίνα και ψάχνει τους πραγματικούς ενόχους. Που να ήξερε πως αυτοί είναι δίπλα του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

Η Ιουλία και ο Ισίδωρος θορυβούνται. Ο Μάνος δεν είναι ο ίδιος. Έχει χάσει τον ύπνο του, το μυαλό του, είναι ένας άλλος. Ο Ισίδωρος ζητάει από την Ιουλία να τον βοηθήσει. Εάν ο Μάνος συνεχίσει έτσι, θα αποτελειωθεί, στην γη της ελιάς… Η κατάσταση είναι τραγική. Θα καταφέρει να συνέλθει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *