Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Ποιοι δεν είπαν όσα γνωρίζουν;

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Ποιοι δεν είπαν όσα γνωρίζουν;

Η οικογένεια είναι αισιόδοξη πως με τη νέα, βαθιά έρευνα, θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει για την εξαφάνιση της κόρης τους
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, πριν από 17 μήνες στο Κορωπί.

Τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει ίχνος ζωής από την εξαφανισμένη κοπέλα, μετά τα τελευταία στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τη νέα μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου της οικογένειας, η υπόθεση έχει φύγει από το τοπικό τμήμα του Κορωπίου και έχει ανατεθεί στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε Επίσης  Oι συγκλονιστικές εμφανίσεις της Παναγίας στο Μέτωπο το 1940!

Νέος κύκλος ερευνών
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι υπάρχουν άτομα, κυρίως από το φιλικό της περιβάλλον που γνωρίζουν περισσότερα από όσα είχαν αναφέρει στις πρώτες τους καταθέσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Η οικογένεια είναι αισιόδοξη πως με τη νέα, βαθιά έρευνα, θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει για την εξαφάνιση της κόρης τους.

Διαβάστε Επίσης  Στην φυλακή ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του τζούντο Ταριέλ Ζιντιρίδης

Αγνοείται για 17 μήνες
Τα ίχνη της Άρτεμις χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, όταν έφυγε από το σπίτι της, λέγοντας ότι θα πήγαινε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά, κάτι που δεν έγινε.

Το κινητό της απενεργοποιήθηκε μετά τις 18:00 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *