Σασμός: Ο Μαθιός χρεοκοπεί – Σε πανικό οι Σταματάκηδες

Σασμός: Ο Μαθιός χρεοκοπεί – Σε πανικό οι Σταματάκηδες

Ο Μαθιός χρεοκοπεί ξαφνικά, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να χάνει το μυαλό της, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου, με κάποιους λάθους χειρισμούς να στοιχήσουν αρκετά στην οικογένεια.

              Σασμός: Ο Μαθιός χρεοκοπεί – Σε πανικό οι Σταματάκηδες

Πίσω από αυτή την τραγική εξέλιξη, κρύβεται ο Άγγελος. Ο γιατρός της Κρήτης, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα με την οικογένεια της μητέρας του, ορκίζεται στην Καλλιόπη εκδίκηση. Έτσι βάζει στόχο να πάρει όσα του ανήκουν κι ακόμη περισσότερα!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα γίνεται τραγουδίστρια σε μπαρ – Έξαλλος ο Γιώργης

Σασμός: Ο Μαθιός χρεοκοπεί – Σε πανικό οι Σταματάκηδες

Οι Σταματάκηδες χάνουν την περιουσία τους. Όσα έχει ο Μαθιός στο όνομά του περνούν στα χέρια του Άγγελου, με αποτέλεσμα να χρεοκοπεί στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη, εξοργισμένη από την εξέλιξη αυτή, τρέχει να δώσει ένα μάθημα στον ανιψιό της.

Θέλοντας να αποτρέψει την μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει, πλησιάζει τον Άγγελο. Του ζητάει να σταματήσει αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο, όμως εκείνος δε την ακούει. Αυτό την εξοργίζει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια : 17 , 18 , 19

Το σχέδιό της μπαίνει σε εφαρμογή! Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Άγγελος βγαίνει από τη μέση, με την θεία του να έχει δώσει την χαριστική βολή. Μετά τον θάνατό του, η Καλλιόπη φροντίζει να “σώσει” την οικογένειά της, παίρνοντας πίσω όσα κατάφερε να τους “κλέψει” ο Άγγελος Βρουλάκης…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *