Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε πως η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Ψύχραιμη την φανταζόμαστε. Μόλις μαθαίνει πως το πρώτο εγγονί ΔΕΝ ονομάζεται Βασίλης και είναι Βρουλάκης…Να παίρνει τηλέφωνο ξαδέρφια από την Κρήτη και να στήνει ενέδρες στην Αργυρώ. Κλασική Καλλιόπη. Όχι;

Η Αργυρώ έχει ένα παιδί μαζί με τον Αστέρη. Το παιδί το ονόμασε Πέτρο προς τιμήν του αδερφού της και το μεγαλώνει μαζί με τον Σταύρο, που μπορεί να μην είναι πατέρας του, αλλά το νοιάζεται σαν πατέρας του. Η Αργυρώ δεν ήθελε να αποκαλύψει ποτέ στον Αστέρη ότι ο Πέτρος είναι και δικό του παιδί.

Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Στα μάτια του Αστέρη βλέπει τον φονιά του αδερφού της και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του ούτε εκείνη, ούτε το παιδί της. Μέχρι που ο μικρός Πέτρος αρρωσταίνει με μία πολύ σοβαρή ασθένεια και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 129, 130 ,131 ,132 ,133

Τότε η Αργυρώ βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση από συγγενή εξ αίματος και η Αργυρώ δεν είναι συμβατή. Μπροστά στην ζωή του παιδιού της αποφασίζει να βάλει στην άκρη τα προσωπικά της πιστεύω και λέει όλη την αλήθεια στον Αστέρη ύστερα και από παρότρυνση της Μαρίνας.

Ο Αστέρης σώζει το παιδί και η αλήθεια είναι ότι η ανακάλυψη αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο αλλά και στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Φυσικά η είδηση ότι ο Αστέρης έχει παιδί με την Αργυρώ δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή από την Καλλιόπη, την γιαγιά του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα μυστικά έρχονται στο φως

Δυστυχώς όμως όταν η Καλλιόπη μαθαίνει ότι το Αστέρης και η Αργυρώ έχουν παιδί μαζί, δεν έχει την τυπική αντίδραση μίας μάνας που μόλις έμαθε ότι έγινε και γιαγιά. Η καρδιά της σπάει στα δυο που έχει εγγόνι αλλά είναι ένας Βρουλάκης. Οχι. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί. Και αυτό θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Θα καταφέρει ο μικρός Πέτρος να μαλακώσει την καρδιά της Καλλιόπης; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *