Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Πωλίνα ερωτεύεται τον Μπουκουράν

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που κάθε εβδομάδα σκίζει στην τηλεθέαση, καθώς η Πωλίνα θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα για τον Μπουκουράν.

Τι θα δούμε σήμερα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα (4/3) – Επεισόδιο 18

«Ερωτευμένες γυναίκες»
Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου. Παράλληλα το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδωθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 94 ,95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100

 

 

Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνομοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.

 

Αποκαλύψεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας – Παπαθανασίου

Και ενώ εμείς απολαμβάνουμε τις ξεκαρδιστικές εξελίξεις στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιμάζει νέα σειρά για το Mega και υπόσχεται να καθηλώσει εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να του προσφέρει πολύ γέλιο.

Ωστόσο σιγά σιγα, γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το καστ, το όνομα αλλά και η υποθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA. Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Και οι τρεις γυναίκες είναι Αθηναίες, αλλά ζουν σε διαφορετικές περιοχές και σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Κάποια μένει στην Φιλοθέη, κάποια στο Αιγάλεω και κάποια άλλη είναι πολύ της… κουλτούρας.

Φαίνεται πως τον ρόλο της Μαίρης από το Αιγάλεω θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα έχει για πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *