Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Ποιος ήταν ο χαρακτήρας που θα υποδύονταν αρχικά ο Νίκος Γαλανός την πετυχημένη σειρά του MEGA και γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ;

 

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε σχετικά με τον χαρακτήρα που ήταν να υποδυθεί και αποκάλυψε ποιον ρόλο ήταν να πάρει στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε σχετικά με τον χαρακτήρα που ήταν να υποδυθεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και τους λόγους που αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο Νίκος Γαλανός αποκάλυψε ποιον ρόλο ήταν να πάρει στον πρώτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ενώ αναφέρθηκε και στην ιατρική διάγνωση που του έσωσε τη ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.

Παράλληλα έκανε λόγο για την αρχή της συνεργασίας του με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου, με τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πανταζόπουλο για τη Lifo.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο παλιός καλός Αλέξης επιστρέφει σκορπώντας τρόμο

Για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», ο Νίκος Γαλανός είπε:

«Η πρόταση για τη συμμετοχή μου στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς», στον ρόλο του Ισίδωρου Βρεττάκου, ήρθε από τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, με την οποία είμαστε φίλοι σαράντα χρόνια, και έπειτα συμφωνήσαμε με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου.

Αρχικά, είχα επιλέξει τον ρόλο του Ιπποκράτη, αλλά επειδή ήταν ένας χαρακτήρας που εμφανιζόταν μόνο σε δέκα επεισόδια, η Βάνα μου είπε να διαβάσω ξανά το σενάριο κι έτσι καταλήξαμε στον ρόλο που υποδύομαι ακόμη.Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

Μάλιστα, θέλω να πω για τον Ανδρέα ότι έχει κάτι από το πάθος, την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που είχαν σκηνοθέτες όπως ο Ν. Φώσκολος ή ο Γ. Δαλιανίδης. Γι’ αυτό τον θαυμάζω απεριόριστα, όπως και τη Βάνα, η οποία γνωρίζει καλά πώς να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Είναι μια πολύ ωραία δουλειά και ο νέος κύκλος της σειράς αναμένεται να είναι ανατρεπτικός από πολλές απόψεις», είπε για την δημοφιλή σειρά και τους δημιουργούς της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Νεκρός και ο Κωνσταντής;

Ενώ για την υγεία του και τον τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημά του, ο Νίκος Γαλανός ανέφερε: «Ακούω πολλές φορές ότι είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ. Η ομορφιά δεν έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, δηλαδή αυτό που πηγάζει από την ψυχή του.

Απλώς, αρκετές φορές η εσωτερική ομορφιά αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπο και το βλέμμα.

Γι’ αυτό συχνά λέμε, και μεταφορικά: «Αυτός είναι ωραίος άνθρωπος». Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν το 2001, όταν, εξαιτίας μιας τυχαίας εξέτασης, άκουσα τον γιατρό να μου λέει ότι το βιολογικό μου τέλος ήταν υπόθεση λίγων μηνών. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε άμεση επαφή με τον θάνατο.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος παραμένει η ακινησία, η καθήλωση και η ανημποριά, μην εγκλωβιστώ μέσα σε ένα σπίτι, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη συνείδηση του τι συμβαίνει.

Αυτή η κατάσταση με τρομάζει περισσότερο από τον θάνατο και τη φθορά του χρόνου, τα οποία είναι αναπόφευκτα», είπε ο μεγάλος ηθοποιός.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *