Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε με νοιάζει με ποια βγαίνει ο Στάθης»

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε με νοιάζει με ποια βγαίνει ο Στάθης»Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε με νοιάζει με ποια βγαίνει ο Στάθης»

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στην γη της ελιάς, με την Ιουλία να φτάνει στα σοκαριστικά αυτά νέα, σχετικά σύντομα. Μετά την επίθεση που θα δεχτεί η Μαρίνα και ύστερα από το μοιραίο αυτό φονικό που θα διαπράξει, όλα θα αλλάξουν στη Μάνη.

Το ζευγάρι περνάει τυχαία από τον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα οι αρχές να ζητούν έξτρα καταθέσεις. Ο Στάθης και η Εύα εμφανίζονται μαζί στο τμήμα, αποκαλύπτοντας όλα όσα έχουν δει, σχετικά με το έγκλημα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

Ο Ιάκωβος ενημερώνεται για τη σχέση αυτή και διχάζεται, σχετικά με το εάν πρέπει να την αναφέρει στην αδελφή του ή όχι. Το κλίμα είναι τεταμένο. Η Ιουλία προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Γιώργη, βοηθώντας τον με τις έρευνές του.

Ένα νέο, όμως, θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Ιάκωβος, αποφασισμένος να μιλήσει επιτέλους στην Ιουλία, θα της αποκαλύψει με βαριά καρδιά πως ο Στάθης και η Εύα είναι μαζί, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Εκείνη, αν και στη αρχή θα σοκαριστεί, θα κρύψει αμέσως την σύγχυσή της και θα δείξει πως δεν ενδιαφέρεται. “Δε με απασχολεί με ποια βγαίνει ο Στάθης”, θα πει στον Ιάκωβο, παρόλο που μέσα της δε πιστεύει ούτε η ίδια στα λόγια της…

Ο Στάθης, παραδομένος σε αυτόν τον έρωτα, γυρίζει την πλάτη του στην Ιουλία, η οποία βασανίζεται. Φυσικά, στον Κουράκο δεν αποκαλύπτει τίποτα και φέρεται φυσιολογικά, παρόλο που η είδηση αυτή έχει ηχήσει σαν βόμβα στα αυτιά της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *