Άγρια Γη: αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει πολλές ανατροπές

Άγρια Γη: αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει πολλές ανατροπέςΆγρια Γη: αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει πολλές ανατροπές

Άγρια Γη: O Άρης, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Άγρια Πλαγιά, έχει βάλει στόχο να εκδικηθεί την Όλγα για όλα όσα έκανε στο παρελθόν τόσο σε εκείνον όσο και στην οικογένειά του αλλά και για να εντοπίσει, ύστερα από χρόνια, τον αδελφό του. Όμως οι προσπάθειες που κάνει δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άγρια Γη: Άρης και Στέφανος είναι αδέλφια

Παράλληλα, ο άντρας τρέφει έντονα συναισθήματα για την Ελπίδα και, όπως θα παρακολουθήσουμε, οι σκέψεις ότι μπορεί και να είναι αδέλφια επειδή ο πατέρας του διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη μητέρα της, τον έχει στοιχειώσει. Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, προχωρά κρυφά σε εξέταση DNA ζητώντας τη βοήθεια του Μιχάλη.

Ο τελευταίος, θέλοντας να προστατεύσει τον Άρη και να τον κρατήσει μακριά από την Ελπίδα και την οικογένειά της, αποφασίζει να του πει ψέματα ότι η εξέταση έδειξε πως εκείνος και η Ελπίδα είναι αδέλφια. Στο άκουσμα της είδησης, ο νεαρός γίνεται ράκος και νιώθει να γκρεμίζονται όλα γύρω του. Ύστερα από αυτό και μην έχοντας άλλη επιλογή, πηγαίνει και βρίσκει την Ελπίδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα πληρώσει ο Αλέξης για τις δολοφονίες που έκανε;

Τότε, λοιπόν, της ανακοινώνει πως πρέπει να διακόψουν και εκείνη διαλύεται, καθώς είναι ερωτευμένη μαζί του. Στη συνέχεια, ο Άρης αποφασίζει να φύγει από το κτήμα και ανακοινώνει στην Όλγα την παραίτησή του. Η γυναίκα, που τον πολιορκεί ερωτικά, προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη και γι’ αυτό του κάνει μία δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, να βοηθήσει εκείνη τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Λίγο αργότερα, η Ελπίδα συναντάει τον Άρη και ξεσπάει εναντίον του, καθώς αισθάνεται προδομένη. Ο τελευταίος βρίσκεται σε αδιέξοδο μιας και δεν μπορεί να της πει την αλήθεια και εκείνη πάνω στον θυμό της του ζητάει να μείνει μακριά της. Στο μεταξύ, ο Θωμάς, όπως θα δούμε, πιέζει την Αθηνά να μην αποκαλύψει τα μυστικά που ξέρει από το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Ο κόσμος είναι έξαλλος μαζί μου»

Η γυναίκα, όμως, επιμένει πως ο Στέφανος πρέπει να μάθει για την υιοθεσία του, αλλά ο Θωμάς διαφωνεί κάθετα μαζί της, καθώς αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει πολλές ανατροπές. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι πως ο Άρης, που έχει επιστρέψει με νέα ταυτότητα στην Άγρια Πλαγιά, είναι αδελφός του Στέφανου! Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, βρίσκονται σε τεταμένη κόντρα, καθώς έχουν συναισθήματα για την ίδια γυναίκα, την Ελπίδα, και αγνοούν πως έχουν κάτι που τους ενώνει, ότι είναι αδέλφια!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *