Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ παντρεύεται άλλον – Η νέα της ζωή

Μια νέα αρχή θα δούμε να κάνουν η Μαρίνα και η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Οι δυο γυναίκες θα φύγουν για τα Γιάννενα προσπαθώντας να θέσουν τις βάσεις τους για μια καινούργια ζωή. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν και όσα έχει περάσει και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο ένας νέος άνδρας που θα μπει στην ζωή της, ο Σταύρος.

           Αργυρώ και ο Σταύρος παντρεύονται στην σειρά Σασμός

Αργυρώ και Σταύρος γνωρίζονται για πρώτη φορά στα Γιάννενα, όπου η Αργυρώ προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της έχοντας στο πλευρό της, την μητέρα της Μαρίνα. Ο Σταύρος από την πρώτη στιγμή που την συναντά, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, την βοηθάει να προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει όλα τα οδυνηρά περιστατικά που έζησε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός

Ο ίδιος, αντιμετωπίζει και αυτός τον δικό του γολογοθά καθώς ο αδερφός του, Βαγγέλης είναι εξαρτημένος στον τζόγο. Ο Σταύρος όπως θα δούμε και στα προσεχή επεισόδια θα κερδίσει πολύ γρήγορα τον σεβασμό και την εκτίμηση της Αργυρώς κάνοντας αρκετή υπομονή και δίνοντας πολύ χρόνο στην ίδια να νιώσει έτοιμή για να κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της.

Η Αργυρώ δένεται πολύ μαζί του και σύντομα οι δυο ήρωες θα είναι και επίσημα μαζί. Σταύρος και Αργυρώ πρόκειται να κάνουν μάλιστα και το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να παντρευτούν, θέλοντας έτσι η Αργυρώ να κλείσει οριστικά την πόρτα του παρελθόντος και να μεγαλώσει το παιδί που περιμένει σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς κινδύνους. Κανείς όμως δεν τολμάει να την ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεπεράσει τον Αστέρη.

Έτσι, πολύ σύντομα η Αργυρώ θα προχωρήσει την ζωή της με τον Σταύρο με τους δύο ήρωες να κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση του καθώς σκοπεύουν να παντρευτούν. Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα μαθαίνοντας αυτό το ευχάριστο νέο που αφορά την κόρη της;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η Καλλιόπη

 

Ποιος είναι ο Σταύρος Πανταζής στην σειρά Σασμός;

Ο Σταύρος είναι ένας γοητευτικός νεαρός με ένα πονεμένο παρελθόν. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι αργυροχόοι και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανή την επιχείρησή τους.

Ο Σταύρος γνωρίζει την Αργυρώ σε μια πολύ κακή φάση της ζωή της που προσπαθεί να ξανά σταθεί στα πόδια της μετά από όλα τα δεινά που πέρασε με την ίδια να έχει χάσει την πίστη της απέναντι σε όλους τους ανθρώπους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *