Η Γη της Ελιάς: Ο Σάββας στέλνει εξώδικο – Ο Λυκούργος αντιδρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Σάββας στέλνει εξώδικο – Ο Λυκούργος αντιδράΗ Γη της Ελιάς: Ο Σάββας στέλνει εξώδικο – Ο Λυκούργος αντιδρά

Ο Σάββας ξαναχτυπά στην γη της ελιάς, στέλνοντας ένα εξώδικο – βόμβα στην Ισμήνη. Τη στιγμή που η ηρωίδα της σειράς προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της, το παρελθόν καραδοκεί για να της κόψει την χαρά στα δύο.

Ο Κωνσταντίνος είναι διαρκώς στο πλευρό της, αποφασισμένος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο πλάι της. Είναι ερωτευμένος μαζί της και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει το μέλλον το δικό της, αλλά και της κόρης της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο αύριο 15/2 – Ο λόγος

Μόνο που ο Σάββας δεν έχει εγκαταλείψει τα όπλα, λέγοντας την τελευταία του λέξη με ένα εξώδικο, στην γη της ελιάς. Αυτό θα φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση την Ισμήνη, η οποία θα τρέξει στην αγκαλιά του πατέρα της, ζητώντας βοήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Σάββας στέλνει εξώδικο – Ο Λυκούργος αντιδρά

Ο Λυκούργος την καθησυχάζει πως δε θα την βλάψει κανείς. Θα διευθετήσει το θέμα, βάζοντας στη θέση του τον Σάββα. Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος εκλιπαρεί την κόρη του να προσέχει με τον Κωνσταντίνο και τα περιουσιακά του στοιχεία, γιατί ο συμβολαιογράφος έχει πάρει φόρα και υπογράφει συμβόλαια – φωτιά για την οικογένεια!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Κλαίρη: «Με πρόδωσες, με έκανες να νιώθω ηλίθια»

Η ζωή της Ισμήνης κρέμεται από μία κλωστή. Πατέρας και κόρη βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση. Θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με ψυχραιμία; Ποια στάση θα κρατήσει ο Σάββας απέναντι στην πρώην σύζυγό του και στην κόρη τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *