Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Η Γη της Ελιάς:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Εύα πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή.

Καλεσμένη στην παρέα της «Ελένης» ήταν η Χρύσα Παπά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στα 40 της άρχισε να μαθαίνει κιθάρα:

Κάποτε νόμιζα πως έπρεπε να είσαι πιο μικρός για να κάνεις τέτοια πράγματα, μετά άρχισα να αναθεωρώ», είπε, τονίζοντας πως εκείνο που την γοητεύει είναι το να εξελίσσεται κανείς.

«Άρχισα να ερωτεύομαι το θέατρο στην δευτέρα με τρίτη γυμνασίου, γιατί είδα μία παράσταση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είδα άλλα χρώματα στη ζωή μου που δεν είχα δει ποτέ μέχρι πριν. Ήθελα να σπουδάσω, δεν ήξερα τι θα κάνω ακριβώς. Ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, οι γονείς μου έλεγαν όχι. Τελείωσα το σχολείο, έδωσα εξετάσεις και συγχρόνως σπούδαζα και γαλλική φιλολογία».

Η Χρύσα Παπά είπε πως για εκείνη η υποκριτική ήταν μία φλόγα και έντονη επιθυμία. Όταν μπήκε στο πανεπιστήμιο έψαχνε να δει τι θα κάνει με το θέατρο και πήγε στη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου. Τότε είδε ένα μότο γραμμένο σε πίνακα που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή: «Τα όνειρα που εγκαταλείπεις επιστρέφουν σαν εφιάλτες».

«Αυτό έκτοτε το είχα post it στο ψυγείο και μετά από χρόνια το έκανα τατουάζ», εκμυστηρεύτηκε στην Ελένη Μενεγάκη.

Η πρώτη της δουλειά στο θέατρο ήταν σε παιδική παράσταση, την «Παναγία των Παρισίων», στην οποία υποδύθηκε τον Κουασιμώδο. Η ίδια, πάντως, δήλωσε πως της αρέσουν οι ρόλοι που είναι κόντρα, αυτό είναι το δέλεάρ της στη δουλειά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα χάνει το μωρό μετά από ατύχημα- Η Καλλιόπη καταρρέει

«Η Εύα φτάνει στη Μάνη, γιατί έχει κληρονομήσει κτήματα από τη γιαγιά της και κοιτάει μήπως κάνει μία επένδυση. Συναντάει τον Πασχάλη Τσαρούχα, γοητεύεται και ήδη στο σημερινό επεισόδιο υπάρχει μία εξέλιξη… Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου αυτός!

Η Εύα είναι μία γυναίκα πολύ χορτάτη από τη ζωή, πολύ ευχαριστημένη, πολύ ελεύθερη, χαμογελαστή, σε πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητά της και τη τσαχπινιά της. Έχω πολλά χρόνια να κάνω ρόλο που χαμογελάει! Η Εύα συναντάει τον Στάθη, της λέει από την αρχή ότι είναι σε μία μεταβατική κατάσταση με την οικογένεια και τον γάμο του, και το δέχεται», είπε στην Ελένη Μενεγάκη και τόνισε πως ο ρόλος που υποδύεται έχει τσαμπουκά και η κόντρα με την Αρετή θα είναι αναπόφευκτη!

«Είναι μια γυναίκα που δεν κάνει γκρίνιες και απολαμβάνει την σχέση της με τον Στάθη», είπε η Χρύσα Παπά αναφερόμενη στον ρόλο της και την σχέση της με τον Στάθη στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η ήδη γνωρίζει για το παρελθόν του Στάθη, όσο αναφορά την γυναίκα του, Αρετή και το έχει αποδεχθεί. Αργότερα είπε πως ο Στάθης θα της μιλήσει για την Ιουλία και τον έρωτα τους. Πως θα αντιδράσει όμως η ίδια ακούγοντάς τον;

«Η Αρετή θα μάθει για την σχέση του Στάθη και της Εύας και δεν θα αντιδράσει καλά. Όμως και η Εύα από πλευρά της είναι τσαμπουκαλού. Θα υπάρξει μεγάλη κόντρα μεταξύ τους», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτοί είναι οι απρόσμενοι σύμμαχοι του Αντρέι

Από την άλλη όσο αναφορά την Ιουλία αποκάλυψε, «Η Εύα λίγο αργότερα θα μάθει για την Ιουλία και την σχέση της με τον Στάθη. Θα της μιλήσει ο ίδιος. Ο Στάθης είναι ντόμπρος και έντιμος απέναντί της. Αυτή το δέχεται έτσι όπως είναι και τον ερωτεύεται ακόμα περισσότερο».

Εκτός από τη «Γη της Ελιάς», η Χρύσα Παπά πρωταγωνιστεί στο θέατρο, στο έργο «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου», το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου. Το έργο, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, καλύπτει χρονικά από το 1915 έως το 1962 και πρόκειται για μία ερωτική και οικογενειακή ιστορία.

«Βλέπουμε τα δεινά τους, περνούν γενοκτονία, εξορία, τη σφαγή των Αρμενίων… Είναι ένας μονόλογος, στον οποίο υποδύομαι 12 με 13 ρόλους. Είναι ένα σπουδαίο έργο, που θέλω να το χαρώ πολύ».

«Δεν νιώθω ότι είμαι μόνη μου στην σκηνή, επειδή κάναμε πρόβες για 3,5 μήνες. Δούλεψα τόσο πολύ το έργο, που μπαίνω – βγαίνω στους ρόλους εύκολα, αλλά η διαδικασία και τα συναισθήματα είναι δύσκολα. Έχει έρωτα και πολλή αγάπη, πολλή εξορία, θάνατο, αλλά και πανηγύρι για τη ζωή, γιατί στο τέλος έρχεται μία λύτρωση υπέροχη», είπε.

Η Χρύσα Παπά θα εμφανιστεί στη μουσική παράσταση «Άγγελοι της Σμύρνης» στις 9 και 16 Μαρτίου, η οποία θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *