Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος εισβάλλει το σπίτι του Προβιού

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος εισβάλλει το σπίτι του Προβιού

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος εισβάλλει το σπίτι του Προβιού

 

Ο μοναχός Επιφάνειος εισβάλλει στο αρχοντικό του Προβιού και προκαλεί ανατρεπτικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στο “Προξενιό της Ιουλίας”.

 

Η αγωνία κορυφώνεται και η συνάντηση Γιωργίκη- Επιφάνειου πλησιάζει. Ο Γιωργίκης αναγνωρίζει ποιος είναι ο Επιφάνειος και το παρελθόν του ξυπνά.

Αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον Ανέστη, τον εργάτη που παντρεύτηκε η αδερφή του, η Χάδω, αλλά αυτός ερωτεύτηκε την γυναίκα του Γιωργίκη, την Ευγενία. Η Χάδω αντιλήφθηκε την απιστία αυτή και ο Ανέστη εξαφανίστηκε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μεθάει και ανοίγει το στόμα της σε λάθος άνθρωπο

Ο Επιφάνειος εισβάλλει στο αρχοντικό του Προβιού, προκαλώντας πανικό και φέρνοντας νέες ανατροπές, όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή.

Από την μία καθησυχάζει τον Προβιό για τις προθέσεις του κι από την άλλη, δεν προλαβαίνει να επηρεάσει την απόφαση του Χρήστου να ακολουθήσει τον ψυχίατρο Νικολαϊδη στην κλινική, στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ο Γιωργίκης κάνει ανακωχή στους καυγάδες του με την Ιουλία, αλλά δεν φαίνεται να κάνει ανακωχή με τις πληγές του παρελθόντος και τις μνήμες που ξύπνησαν από την συνάντηση του με τον Επιφάνειο-Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *