Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Το αίμα πληρώνεται με αίμα Βαφέα»

Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Το αίμα πληρώνεται με αίμα Βαφέα»Η ώρα της εκδίκησης έφτασε! Η Χάιδω οπλισμένη απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, πηγαίνει και συναντά τον Βαφέα και την επόμενη στιγμή όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν μένει το ίδιο. Το μίσος και ο πόνος της είναι τόσο μεγάλα που τίποτα δεν την σταματά. Ορκίζεται για εκδίκηση και το κάνει.

Τι θα δούμε απόψε 24/2 στην Γη της Ελιάς;

 

H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ. Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρει ο παπάς να τους ρίξει στην παγίδα του;

 

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. Παρόλο που το εγγονάκι της, η Βασιλική, ο Λυκούργος και ο Φίλιππος έχουν καταφέρει να την αλλάξουν, να την κάνουν καλύτερο άνθρωπο, η δίψα για εκδίκηση δεν έχει φύγει. Η Χάιδω, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα καταφέρει να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της, με αποτέλεσμα ο Βαφέας να βρίσκεται στο χώμα, νεκρός. Πως θα είναι η επόμενη ημέρα για την ηρωίδα; Θα πάρει πάνω της το κρίμα ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Σφαγή» ανάμεσα σε παπά Μιχάλη και Παύλο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *