Μόλις χθές 101-102-103: Πυροβολούν την Λουίζα, ο Σπύρος στη φυλακή

… Οι περιλήψεις των επεισοδίων σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές

             Μόλις χθές 101-102-103: Πυροβολούν την Λουίζα, ο Σπύρος στη φυλακή

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 101
2/3/22
7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ… Ο Σπύρος αποφυλακίζεται μετά τη δίκη του στην οποία κρίθηκε αθώος. Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο ύστερα από πολύμηνη παραμονή, μετά τον τραυματισμό της από τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Μιχάλη. Η Κορίνα έχει μετακομίσει με τον Άλκη, το ίδιο θέλει να κάνει και η Χριστίνα με τον Αχιλλέα αλλά η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλά από τότε που έφυγε ξανά ο Ιάσονας και δεν μπορεί να την αφήσει. Ο Χρήστος κάνει κάποια περίεργα τηλεφωνήματα και ταξίδια στην Αθήνα. Η Έλενα μαθαίνει ένα μυστικό για την καταγωγή της. Ο επίδοξος δολοφόνος του Μιχάλη, ο Δήμος, πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα της Μαρίας ενώ στο ίδρυμα έρχεται ένα καινούριο παιδί, ο Αντρέας, που θα τους κάνει άνω κάτω. Ο Μιχάλης ψάχνει τη Λουίζα, η οποία έχει φύγει για μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση.

Διαβάστε Επίσης  ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 102
3/3/22
O Μιχάλης έχει δεθεί με την Κατερίνα μετά από τόσους μήνες μαζί. Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της. Ο Ορέστης μαθαίνει ένα φοβερό μυστικό και τσακώνεται με όλη την οικογένεια. Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: η εκκλησία αρνείται να ψάλει τον Κίμωνα! Μεσολαβεί ο Ισίδωρος…

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 103
4/3/22
Ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια, ενώ η Λουίζα με τον Ορέστη ψάχνουν τρόπο να το σώσουν. Η Δάφνη καλοδέχεται την Άννα αν και η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις ενώ ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει στις παλιές κακές συνήθειες. Ο Μιχάλης πιστεύει ότι είναι ο Σπύρος πίσω από τις απειλές που δέχεται. Είναι όμως; Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί. Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάτι υποπτεύεται και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο. Η Κέλλυ αρνείται το ακριβό δώρο του Χρήστου στον Στάθη.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *