Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Σοκ Η Ελένη Μετά Την Επίθεση Του Ανέστη Στην Ευτυχία!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Σοκ Η Ελένη Μετά Την Επίθεση Του Ανέστη Στην Ευτυχία!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης, πιωμένος, τριγυρνούσε στα στενά της Αρεόπολης. Μόλις είδε την Ευτυχία μπροστά του, όρμησε να της κάνει κακό. Για καλή τύχη της ηρωίδας, εκεί βρισκόταν η Μαρίνα, η οποία με μία πέτρα χτύπησε τον Ανέστη στο κεφάλι.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Σε σοκ η Ελένη μετά την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία!

Εκτός εαυτού θα βγει η Ελένη, στην γη της ελιάς. Τα νέα για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία, δε θα αργήσουν να φτάσουν σε όλη τη Μάνη. Σύντομα η Ελένη θα μάθει πως ο αγαπημένος της επιτέθηκε ξανά στην πρώην του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – Αντώνη

Η Μαρίνα και η Ευτυχία, τρομοκρατημένες, αποφάσισαν από κοινού πως πρέπει να σώσουν την Ελένη από τα δίχτυα του, στην γη της ελιάς. Έτσι, η Μαρίνα την επισκέπτεται στο μαγαζί και της αναλύει όλα όσα έγιναν εκείνο το φρικτό βράδυ.

Η Ελένη παθαίνει σοκ! Δε μπορεί να διανοηθεί πως για ακόμη μία φορά ο Ανέστης φέρθηκε τόσο απάνθρωπα. Συνειδητοποιεί τον κίνδυνο και αναλαμβάνει δράση. Πλησιάζει τον Ανέστη και του φωνάζει πως δε θέλει καμία επαφή μαζί του πια. Εκείνος, θολωμένος, τρέχει να εκδικηθεί την Μαρίνα, πεπεισμένος πως εκείνη άνοιξε το στόμα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο στην Ισμήνη – Σε σοκ ο Λυκούργος

Η σχέση τους τελειώνει οριστικά. Η Ελένη τον φωνάζει καθίκι και τον διώχνει από τη ζωή της, όσο κι αν εκείνος επιμένει. Όλα της ανοίγουν το δρόμο για να πέσει ξανά στην αγκαλιά του Στέφανου. Πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης; Θα καταφέρει να ξεπεράσει την Ελένη, ή θα την διεκδικήσει ξανά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *