H Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για τον Στάθη

H Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για τον Στάθη

H Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για τον Στάθη

Τα προβλήματα και οι στεναχώριες δεν έχουν τελειωμό για τον Στάθη στη «Γη της Ελιάς». Η είδηση ότι η κόρη του Βασιλική, στην οποία πάντα είχε μεγάλη αδυναμία, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά του. Αιτία είναι φυσικά το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει να δει την εγγονή του και να αγκαλιάσει την κόρη του αφού ακόμα δεν την έχει συγχωρέσει που παντρεύτηκε τον Φίλιππο.

Ο Στάθης λυγίζει στην Γη της Ελιάς

Ωστόσο, απόψε το βράδυ, θα τον δούμε να λυγίζει όταν θα μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί της και θα της δώσει τις πατρικές του ευχές. Μπροστά σε αυτό το τηλεφώνημα θα είναι η Αρετή και ο Στέφανος, οι οποίοι παραμένουν πολύ σκληροί απέναντι στη Βασιλική. Έτσι, όταν θα τον ακούσουν να της μιλά με συναισθηματικό τρόπο δεν θα συμμεριστούν την ευαισθησία του και θα τον κατακρίνουν με τα λόγια τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ζευγάρι λέει για πρώτη φορα σ’αγαπώ

H Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για τον Στάθη

Εκείνος, θα νιώσει μεγάλο βάρος από όλα αυτά το οποίο δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί και θα φύγει από το σπίτι. Αποτέλεσμα είναι να πιει αρκετά αφού εκεί θα βρει τη διέξοδο που ζητά. Θα αργήσει, λοιπόν, να γυρίσει στο σπίτι και τόσο η Αρετή όσο και ο Στέφανος θα νιώσουν μεγάλη ανησυχία.

Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οδηγεί μηχανή, τους κάνει να φοβούνται μήπως πάθει κανένα κακό. Όταν εκείνος θα γυρίσει σπίτι, οι δυο τους θα αντικρύσουν ένα δυσάρεστο θέαμα αφού θα είναι πολύ μεθυσμένος και δεν θα μπορεί καν να σταθεί στα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *