Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αγοράζει σπίτι στην Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αγοράζει σπίτι στην Ισμήνη

Ο Κωνσταντίνος, σίγουρος πλέον πως η Ισμήνη είναι η γυναίκα της ζωής του, αποφασίζει να της αγοράσει ένα σπίτι, στην γη της ελιάς. Θέλει να εξασφαλίσει, τόσο το μέλλον της ίδια, όσο και το μέλλον της κόρης της. Είναι αποφασισμένος να φτιάξει μία νέα οικογένεια, αφήνοντας σταδιακά πίσω τον “κακό” του εαυτό.

            Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αγοράζει σπίτι στην Ισμήνη

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έτσι μόνο θα γυρίσει η Ειρήνη – Έξαλλη η Ασπασία

Η Ισμήνη κάνει κάποια βήματα στο πλάι του, νιώθοντας ερωτευμένη. Θέλει πολύ τον Κωνσταντίνο, όμως αυτή η ιδέα του σπιτιού την τρομάζει. Εκείνος της ανακοινώνει πως θα στεγάσουν τον μεγάλο τους έρωτα, πως θα έχουν όλες τις ανέσεις και πως θα ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα πολυτελές σπίτι που τα έχει όλα.

Ο Λυκούργος και η Ισμήνη διστάζουν. Η αγορά αυτή είναι αρκετά μεγάλη κι επίφοβη. Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει τις διαδικασίες για το σπίτι, παρόλο που υπάρχουν έντονες διαφωνίες, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος της Δέσπως στη δολοφονία του Προβιού

Την ίδια στιγμή, ανακοινώνει στον Δημήτρη πως η συνεργασία μαζί του τελειώνει. Έχοντας ενημερωθεί για την αποτυχημένη ληστεία, αλλά και για τον πυροβολισμό του Κουράκου, ο Κωνσταντίνος αρνείται να υπολογίζει στα δύο αυτά άτομα, στον Δημήτρη και στον Ανέστη.

Την ίδια στιγμή, οι απειλές του Ισίδωρου συνεχίζονται, με το κλίμα να είναι αρκετά τεταμένο. Όλα αυτά παραμένουν στο σκοτάδι, καθώς η Ισμήνη δε γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν – παρόν του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *