Σασμός – Ο Αντώνης προειδοποιεί: «Ο Αστέρης είναι ελεύθερος»

             Σασμός – Ο Αντώνης προειδοποιεί: «Ο Αστέρης είναι ελεύθερος»

Ο Αστέρης βγαίνει για λίγο από τη φυλακή, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να έρχεται σε δύσκολη θέση, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός πρωταγωνιστής μπλέξει σε άσχημα “κυκλώματα” της φυλακής, με αποτέλεσμα η ζωή του να κινδυνεύει.

                 Σασμός – Ο Αντώνης προειδοποιεί: «Ο Αστέρης είναι ελεύθερος»

Μετά από ένα πολύ καλό οργανωμένο σχέδιο και μία έντονη συμπλοκή, ο Αστέρης εντοπίζεται σε άσχημη κατάσταση από τους φύλακες. Προκειμένου να σωθεί άμεσα, οδηγείται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνά

Η Καλλιόπη, ο Μαθιός και η Στέλλα τρέχουν αμέσως στο πλευρό του. Ο Αστέρης είναι εκτός φυλακής και μπορεί να δεχτεί επισκέψεις. Αυτό ακριβώς είναι που φοβάται ο Αντώνης, για αυτό και τρέχει άμεσα στην Μαρίνα, γεμάτος αγωνία.

Της ζητάει να δείξει ψυχραιμία και της ανακοινώνει πως ο Αστέρης είναι προσωρινά ελεύθερος. Η Μαρίνα τρομοκρατείται! Γνωρίζει πολύ καλά πως, εάν αυτό το μάθει η κόρη της, θα μπει στον πειρασμό να τον επισκεφτεί… Όπως και συμβαίνει!

Ο Αντώνης εξηγεί στην Μαρίνα πως ο Αστέρης αποφυλακίστηκε προσωρινά, όμως εκείνη δεν ακούει τίποτα, στη σειρά Σασμός. Είναι εξοργισμένη και θέλει να προστατεύσει την κόρη της με κάθε κόστος.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξανδρος Μαρτίδης – Θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές στη Γη της Ελιάς

Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων. Ανακοινώνει στην κόρη της πως θα φύγουν από την Κρήτη, προκειμένου να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους… Η Αργυρώ, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει τις εξηγήσεις που θέλει! Θέλει να μάθει γιατί ο Αστέρης σκότωσε τον Πετρή και κάνει τα πάντα για να το πετύχει…

Μαζί με την Άσπα, ετοιμάζει την επίσκεψή της στη φυλακή. Εκεί, όλα ανατρέπονται ξανά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *