Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στην δουλειά της

Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στην δουλειά τηςΗ Μαρίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την Αργυρώ στην σειρά Σασμός να ξεπεράσει την απελπισία της αλλά οι προσπάθειες της καταλήγουν μάταιες. Η ηρωίδα το τελευταίο καιρό βιώνει μια δραματική περίοδο και η κατάληξη ήταν η απόπειρα να βάλει τέλος στην ζωή της. Πως θα είναι η επόμενη μέρα για την Αργυρώ; Θα καταφέρει να ξεπεράσει το σκοτάδι που την έχει κατακλίσει ή όχι;

Η Αργυρώ δεν θέλει να επιστρέψει στην δουλειά της

 

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: η Λιζέτα στέλνει τη Βικτωρία στη φυλακή

Η απελπισία της Αργυρώς είναι μεγάλη και η μητέρα της, Μαρίνα βλέπει καθημερινά στα μάτια της κόρης της μόνο θλίψη. Η ίδια μαζί με τον Άγγελο της έσωσαν την ζωή όταν επιχείρησε να δώσει τέλος και πίστευαν πως μετά από αυτό το συμβάν η Αργυρώ θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ξανά σταθεί στα πόδια της, στην σειρά Σασμός.

 

Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στην δουλειά της

Αυτό όμως δεν θα συμβεί και τόσο γρήγορα. Η Αργυρώ βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία στην σειρά Σασμός και αρνείται να επιστρέψει μέχρι και στην δουλειά της. Αυτό προκαλεί μεγάλη στεναχώρια στην Μαρίνα η οποία δεν ξέρει πια πως να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση. Η ίδια επικοινωνεί με τον Άγγελο με σκοπό να την βοηθήσει, με τον ίδιο να της απαντά πως θέλει χρόνο για να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *