Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

Μελέτης και η Πηνελόπη θα μας χαρίσουν ξανά μοναδικές σκηνές, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Πηνελόπη, έχοντας φτάσει ένα βήμα πριν από τις φρικτές αποκαλύψεις σχετικά με τον Λούβαρη και τη δολοφονία του Αλέξη, αναζητά στοιχεία.

        Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

Όλα οδηγούν τόσο στον Δούκα, όσο και στον Μελέτη. Για να καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια, η ηρωίδα μας αποφασίζει να κάνει ένα βήμα αρκετά ριψοκίνδυνο. Γνωρίζοντας πως είναι η “αδυναμία” του Ζωιτού, αναλαμβάνει δράση, για να φέρει ξανά την υπόθεση στην επιφάνεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα σε σοκ με όσα ανακαλύπτει

Το πτώμα του Λούβαρη έχει βρεθεί, τα στοιχεία δείχνουν πως ο άνθρωπος αυτός πέθανε από σφαίρες και η ιστορία αυτή, αντί να λυθεί, περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Ο Μελέτης συνεχίζει να δρα εναντίον του Ακύλα, χωρίς να περιμένει αυτό που έρχεται στη συνέχεια…

Η Πηνελόπη συνειδητοποιεί πως μόνον ο Μελέτης μπορεί να την οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλει, στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, για να τον φέρει ξανά στο πλευρό της, του στήνει μία αρκετά περίπλοκη παγίδα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Πηνελόπη προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, κάνοντάς τον να μιλήσει. Εκείνος, παρασύρεται από τον μεγάλο του έρωτα για την κόρη του Δούκα και απολαμβάνει λίγες στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά της. Σταδιακά, το κουβάρι ξετυλίγεται, με την Πηνελόπη να τον “χτυπά” εκεί που πονάει.

Κατά αυτόν τον τρόπο παίρνει και την εκδίκησή της. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης, όταν μάθει πως η αγαπημένη του τον χρησιμοποίησε για να στραφεί εναντίον του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *