Η επιστροφή: Eπεισόδια 79-80-81

Η επιστροφή: Eπεισόδια 79-80-81

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επεισόδιο 79

Ο Ορέστης πείθει τον Ζερβό ότι δεν είναι ο δολοφόνος του Στάθη ενώ η Βίκυ συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος. Όταν την καλούν από την αστυνομία, ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει λεπτό μόνη της.

Θα καταλάβει ο εισαγγελέας Ευσταθίου, το βρώμικο ρόλο του Λευτέρη στη δολοφονία του Στάθη; Ο Χάρης ασφυκτιά μέσα στο σπίτι που κρύβεται και ο Παύλος ενώ η Λίλα φαίνεται να πέφτει στην παγίδα που έστησε η Χλόη. Ο Θέμης κρυφακούει τα σχέδια του Κορωναίου να επιστρέψει στην εταιρεία κι αποφασίζει να τον εμποδίσει. Ο Νικήτας ενώ διαβεβαιώνει τον Πέτρο ότι τα αποτελέσματα DNA είναι όπως ακριβώς τα περίμεναν, ειδοποιεί την Έλενα πως η εξέταση έδειξε ότι ο Νίκος δεν είναι γιος του Ορέστη!

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 84-85

Επεισόδιο 80

Η Έλενα σοκάρεται μόλις μαθαίνει απ’ τον Νικήτα τα αποτελέσματα του τεστ dna που έκανε ο Νίκος και συγκλονισμένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Νικήτα για την μια και μοναδική νύχτα πάθους που πέρασε με τον αληθινό πατέρα του Νίκου! Παράλληλα ο Ορέστης ανακαλύπτει το θέατρο που του παίζει η Έλενα για να εμποδίσει την επιστροφή του στην εταιρεία και περνάει στην αντεπίθεση!

Η Λίλα δέχεται μια δελεαστική πρόταση απ’ τον συνεργάτη της Χλόης, που όμως θα σημάνει και το τέλος της σχέσης της με τον Χάρη. Ο Νίκος και ο Χρήστος υποψιάζονται τον Λευτέρη ως συνεργό του Δημαρά! Θα καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν; Ο Νικήτας προσπαθεί να πείσει την Έλενα ν’ αποκαλύψει στον Νίκο τον πραγματικό του πατέρα… Πως θ’ αντιδράσει ο Νίκος όταν μάθει την αλήθεια;

Επεισόδιο 81

O Ορέστης δίνει τελεσίγραφο στον Λευτέρη ότι θέλει πίσω την εταιρεία του εντός της ημέρας. Στο μεταξύ ο Χρήστος βρίσκει στο γραφείο του Λευτέρη την φωτογραφία της Όλγας ενώ ο Ζερβός παραδίδει στον Πέτρο τα οστά της άτυχης γυναίκας. Ο Πέτρος προτρέπει τον Ζερβό να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις αλλά δυστυχώς ούτε κι εκείνος έχει αρκετά στοιχεία για το θάνατο της Όλγας. Ο Θέμης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς είναι η σχέση του Λευτέρη με τον Ορέστη, κάτι που πια είναι ξεκάθαρο για τον Νίκο και τον Χρήστο.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ένοχα και θανάσιμα μυστικά – Το νέο εξώγαμο του Πέτρου

Η Δανάη και ο Παύλος μαθαίνουν για την πατρότητα του Νίκου και σοκάρονται σε αντίθεση με τον ίδιο τον Νίκο που ανακουφίζεται καθώς συνειδητοποιεί πως δεν είναι παιδί του Ορέστη. Ο Λευτέρης είναι πια αποφασισμένος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Ορέστη. Με ποιο τρόπο όμως θα κρατήσει τη Βίκυ μακριά από τα σχέδιά του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *